FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

FOTO Olga Buzova și Dava s-au despărțit: „Să vă arăt cum mă înșeală sau cum mă bate?”

Vești triste pentru toți fanii Olgăi Buzova. Se pare că prezentatoarea TV și iubitul ei David Manukyan, mai cunoscut sub numele de Dava, nu mai sunt împreună. Anunțul a fost făcut public de artistă pe o rețea de socializare, scrie SHOK.md.

„Nu mai suntem. Sunt o fată liberă.
Trebuie să scriu asta, ca să nu existe întrebări inutile, pentru că o persoană face lucruri teribile și neînțelese pentru mine.
Vă rog nu-mi mai puneți întrebări. Ajutați-mă să rezist acum. Sora cu accident vascular cerebral, mama cu bunica sunt în Lituania, aceasta luptă împotriva cancerului. Și asta nu este tot prin ce trec acum.

Îi sunt recunoscător pentru momentele de fericire. Am iubit și iubesc. Dar! Dar – asta este, eu nu pot spune din respect pentru dragostea mea.
Plec la muncă în 3 ore. Știu că voi mă iubiți. Ajutațimă, nu-mi scrieți despre el, că blochez tot. Și nu voi spune nimic”, ascris Olga pe pagina ai de Instagram.

Olga a făcut un story în care a povestit că Dava permanent o însela și mai grav o bătea.

„Poate este timpul să-i povestești mamei tale ce monstru ești tu: mă bați, îmi scuipi în față și mă numești cuvinte urâte”, a menționat artista într-un Instastory/

Nu este disponibilă nicio descriere.

Conform presei ruse, Buzova și-ar fi împins iubitul, în timp ce-și omagia a 35 aniversare. Artista s-a inervat că Dava a întârziat foarte mult la ziua ei de naștere.


IAN 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII