FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

FOTO Rusoaica,Olya Abramovich face averi din postările de pe Instagram

Olya Abramovich este o influenceriță de succes din Rusia, cu trei conturi pe Instagram din care a câștigat o avere a devenit un model pentru femeile care vor să slăbească. La 31 ani,are propriului brand de îmbrăcăminte, datorită colaborărilor obținute cu firme celebre, rusoaica a câștigat doar anul trecut 10 milioane de ruble (peste 100.000 de euro), scrie SHOK.md, cu referire la ea.md

Acum 9 ani, Olya și-a schimbat total stilul de viață. A început să caute informații despre modelarea corpului prin sport și dietă, iar acum împărtășește cu fanii ei tot ce a învățat.

În cartea ei, tânăra își povestește parcursul său în această lume a influencerilor, oferind și sfaturi pentru cei care vor să câștige bani din Instagram. Ea spune că nu i-a fost deloc ușor, dar a avut un vis și multă ambiție. Încă din copilărie, își amintește ea, dorința cea mai mare era să apară pe coperta revistelor. Neavând bani pentru a urma o școală de modeling, ea a început să-și publice propriile poze pe Instagram, iar treptat a învățat singură cum să-și scoată în evidență cele mai frumoase trăsături.

Sursa: ea.md


SEP 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...