FRESH
Natalia Gordienco va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song ...
FOTO Nici frigul de afară nu o oprește. Loredana Groza a ieșit dezbrăcată ...
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...

FOTO Să vezi și să nu... crezi! Un bărbat a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate gravide: "Ne trăim viața"

 Pretty Mike s-a gândit să-i facă o surpriză de proporții bunului său prieten! Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a mers la nunta amicului său cu cele șase iubite ale sale, surpriză: toate gravide! Imaginea care a făcut furori pe rețelele de socializare! Reacția incredibilă a fanilor, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

De profesie antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viața de noapte, ambasador al tineretului, filantrop și activist, așa cum se descrie pe rețelele de socializare, Mike Eze-Nwalie Nwogu nu s-a putut abține și a postat imaginea cu el și cele 6 iubite pe rețelele de socializare! Îmbrăcat în roz din cap până în picioare, Mike a stat în mijlocul celor șase femei!

Desigur că nici ținutele ”mămicilor” nu le putem trece cu vederea! Femeile din viața lui Pretty Mike au fost toate îmbrăcate gri și, așa cum era de așteptat, cu burticile de graviduțe la vedere! Cât despre descrierea care a însoțit fotografia, nimic de zis! Mike Eze-Nwalie Nwogu susține că își trăiește viața și că acesta este cel mai important lucru!

”PM și cele șase mămici… nu e un truc, ne trăim viața”, a scris pe Instagram bărbatul.

În plus, nu s-a putut abține și, din prea multă dragoste, le-a alintat pe toate cu săruturi și mângâieri, dovadă că le prețuiește enorm de mult. Cât despre reacțiile celor din mediul online, nu mai avem nimic de zis! Taberele s-au împărțit pro și contra. Dacă unii i-au lăudat ținuta de vis și cele șase femei, alții au spus că, de fapt, a vrut să fie în centrul atenției la nunta propriului său prieten.


NOI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII