FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

(foto) Salma Hayek provocătoare la 54 de ani. S-a pozat într-un costum de baie, în care arată ca o adolescentă

Salma Hayek are 54 de ani, însă este una dintre femeile care demonstrează că vârsta poate reprezenta doar un număr, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Vedeta este activă pe rețelele de socializare, iar pe contul de Instagram are peste 17 milioane de urmăritori. 

Recent, actrița a postat pe rețeaua de socializare două imagini în care apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi pune în valoare silueta de invidiat. „Trebuie să ne menținem calmul” a scris Salma în descrierea postării.

Salma Hayek e trecută de 50 de ani, însă arată impecabil fără nicio vizită la medicul estetician. Mama Natură a înzestrat-o cu un bust impresionant, pe care îl etalează ori de câte ori are ocazia.

Actrița este căsătorită de 11 ani cu afaceristul Francois-Henri Pinault. Francezul este președintele și directorul executiv al brandului de lux Kering.

Cei doi au împreună o fetiță, Valentina Paloma Pinault. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei. „Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul”, declara actrița în urmă cu câțiva ani.


IAN 20, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII