FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost în secret

Actriţa americană Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară, unindu-şi destinele la sfârşitul săptămânii trecute cu actorul de comedie şi scriitorul Colin Jost în cadrul unei „ceremonii intime”, relatează vineri, scrie SHOK.md, cu referire la unimedia.

Scarlett Johansson, una dintre cele mai bine plătite actriţe din lume, care va apărea în filmul cu super-erori „Black Widow”, realizat de studiourile Marvel, şi-a anunţat căsătoria prin intermediul asociaţiei de caritate Meals on Wheels.

Cuplul şi-a unit destinele în prezenţa „familiei şi a celor dragi, respectând măsurile de precauţie sanitare legate de Covid-19″, a scris pe Instagram asociaţia non-profit care oferă mese calde celor nevoiaşi.

„Jurământul de nuntă este de a ajuta pentru a face o diferenţă pentru persoanele vârstnice vulnerabile în acest moment dificil, prin sprijinirea @mealsonwheelsamerica”, a explicat asociaţia, invitând publicul să facă o donaţie.

Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a logodit cu Colin Jost, în vârstă de 38 de ani, cunoscut pentru munca sa în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, în mai 2019, după doi ani de relaţie.

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

După o serie de roluri în copilărie, Johansson a apărut în 2003 în comedia romantică „Lost in Translation”, câştigătoare a unui premiu Oscar, în regia cineastei Sofia Coppola.

Scarlett Johansson a obţinut anul trecut două nominalizări la Oscar pentru „Jojo Rabbit” şi „Marriage Story”.


OCT 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII