FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

(foto) Shiloh, fata care se voia băiat, se transformă din nou. Fiica Angelinei şi a lui Brad devine tot mai feminină

S-a tot discutat despre faptul că primul copil biologic al lui Brad Pitt şi-al Angelinei Jolie preferă să fie băiat. Iar acum Shiloh trece prin schimbări, devine tot mai feminină, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta ajunsă la 14 ani, care a susţinut timp de atâţia ani că ea este băiat, precum fraţii ei mai mari adoptaţi, Maddox şi Pax, cerând să i se spună John. Şi nu doar asta: Shiloh a şi arătat ca unul, purtând haine băieţeşti şi o tunsoare cât se poate de masculină, astfel încât puţini ar fi bănuit, până acum, că este fată.

Cele mai recente imagini cu Shiloh ne-o arată pe adolescentă mai feminină ca niciodată. Ieşită la cumpărături alături de mama ei, Angelina Jolie, şi sora adoptată, Zahara, de 16 ani, Shiloh a arătat ca orice adolescentă de vârsta ei. Cu părul blond prins în coc, pantaloni foarte scurţi de blugi, cu vedere la picioarele extrem de lungi, şi cel mai important, cercei în urechi.

Toate zvonurile legate de dorinţa fetei de a-şi face schimbare de sex sunt, aşadar, nefondate, căci Shiloh pare, mai degrabă, c-a început să-şi accepte sexualitatea.


IAN 11, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII