FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

FOTO Și-a "împrumutat" soţia cumnatului în schimbul plăţii taxelor şcolare ale copilului.De ce femeia refuză să se întoarcă

Din cauza problemelor financiare, un bărbat din din Zimbabwe a decis să-şi “împrumute” soţia cumnatului său, urmând să primească la schimb mâncare, băutură şi bani pentru plata taxelor şcolare ale copilului, scrie SHOK.md, cu referire la www.romaniatv.ne

Anthony Kabanda a decis să-și trimită soția, Tafadzwa Matura, la cumnatul său, rămas singur după moartea nevestei. Soţia acestuia era sora Tafadzwei.

Cei doi bărbați au căzut de acord ca femeia să-i acorde cumnatului “confort fizic” în intervalul orar 22.00-04.00.

Surpriza a venit în momentul în care Tafadzwa a refuzat să se mai întoarcă în domiciliul conjugal, după ce a descoperit calităţile de amant excepţional ale cumnatului. Aşa încât femeia a decis să-şi părăsească soţul, “un bărbat de un minut” (one minute man – expresie care face referire la performanţele sexuale ale bărbatului) şi să-i rămână alături cumnatului pentru tot restul vieţii.

Kabanda neagă acum „proxenetizarea soției sale” și îl acuză pe cumnatul său că a folosit magia neagră pentru a o atrage.

Subiectul a fost pus în discuție în fața șefului satului din Zimunya, provincia din Zimbabwe în care s-a petrecut nefirescul “împrumut”, acesta urmând să ia o decizie în viitorul apropiat.

Sursa:www.romaniatv.ne


SEP 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII