FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

(foto) Sylvester Stallone și-a scos „palatul” la vânzare. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare ”palatul” cu 130 de milioane de dolari. Casa are 8 dormitoare și 12 băi, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Actorul Sylvester Stallone (74 de ani) și-a scos la vânzare ”palatul” din Los Angeles, potrivit ziarului ”New York Post”.

Vrea să se mute la Palm Beach, Florida, împreună cu soția sa, Jennifer Flavin. „Palatul” în care a trăit până acum se află în Beverly Hills. L-a decorat cu suveniruri din cel mai cunoscut film al său, ”Rocky” și o statuie la care ține mult.

În spatele aspectului de dur, Sylvester Stallone ascunde însă secrete nebănuite. Suferă din cauza reumatismului, care îi produce mari dureri. Asta nu îl împiedică să ridice greutăţi circa 2 ore pe zi.

De asemenea, starul are colesterolul mărit. Multă vreme a avut ambiţia să-şi lase părul natural. De aceea, a apărut în ­repetate rânduri cu părul grizonat şi nu îşi face probleme din această cauză. Nu este pretenţios, nu ţine diete exagerate ca să se păstreze în formă.

Stallone este cunoscut pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo” şi are o avere de 400 de milioane de dolari.

Din 1997, este căsătorit cu fotomodel Jennifer Flavin. Ei au împreună 3 fete: Sophia, Sistine şi Scarlet.

foto: dirt.com


IAN 26, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...