FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

FOTO Transformarea incredibilă a unui actor: cântărea aproape 250 de kg, iar acum are abdomen cu pătrăţele

Actorul american Ethan Suplee (44 de ani) a realizat un adevărat miracol, reușind să dea jos peste 100 de kilograme, scrie SHOK.md, cu referire la sport.

Cunoscut în special pentru rolurile din filmele „American History X” sau „Lupul de pe Wall Street”, Ethan s-a confruntat încă din adolescență cu obezitatea, el recunoscând la un moment dat că a oprit cântarul în jurul cifrei 243.

Inițial, el n-a părut foarte deranjat de multele kilograme în plus, însă treptat a început să recurgă la fel de fel de diete, bazate exclusiv pe alimente sănătoase, dar și la un program strict de exerciții fizice. Ca urmare, Suplee a stabilit un adevărat record, reușind să scape de 113,5 kilograme.

„Anul trecut mi-am propus să am abdomenul vizibil. Iată unde am ajuns”, ne-a arată Ethan în ultima sa postare, completând că viitorul său obiectiv este acela de a-și antrena pătrățelele. Transformarea fizica radicală a făcut ca procentul său de grăsime corporală să fie în acest moment sub 10 la sută, ceea ce părea imposibil de imaginat în urma cu ceva timp.

„Nu pot spune că slăbitul m-a făcut mai fericit. Cred doar că realizarea a ceva ce mi-am propus mi-a adus un volum de fericire destul de mare”, a declarat Ethan Suplee.


IAN 16, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII