FRESH
Desprins din basme! Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! ...
Psihologa Sanda Diviricean: „E nevoie să începi să te creezi, să-ți ...
Trucuri ce poți folosi pentru a-ți scoate ochii în evidență
Katy Perry, transformată de sarcină! Nu-și ascunde formele și radiază ...

Fotograful Alex Iordache CRITICAT DUR pentru pozele cu o fetiță dezbrăcată!: „Poți face artă din orice, dar niciodată din nuditatea unui copil, mai ales în era psihopaților pedofili”

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Moldova Alex Iordache, a ajuns să fie criticat dur, după ce a publicat un șir de fotografii din proiectul său intitulat „protestpecovor”, scrie SHOK.md.

Proiectul fotografului include o serie de fotografii cu diferiți oameni, pozând nud pe fundalul unui covor tradițional moldovenesc. Ideile originale ale fotografului au fost mereu apreciate, însă nu și de data aceasta.

Alex Iordoche a publicat pe pagina sa de Facebook imagini unde apare o fetiță goală.

Urmăritorii au criticat dur pozele, însă au fost și dintre cei care l-au și susținut.

„Am urmărit tot proiectul, mi-a plăcut fiecare poză, indiferent de cum ar fi fost interpretată.

Acum însă… nu. Poți face artă din orice, dar niciodată din nuditatea unui copil. Mai ales în era psihopaților pedofili”, „Cum garantezi că pozele astea n-o să nimerească pe un site destinat pedofililor?”, „Toate pozele le-am apreciat până acum. Toate mi-au plăcut. Dar sincer, e prea mult uiltimele poze cu copilul gol. Nu e ok. Pedofilii doar asta si asteaptă. E un risc să supui public aceste poze. Nu e ok. Normal, e opinia mea personală. Dar după mine s-a depășit limita. Pentru colectia personală, poftim. Dar să le postezi public, în nici nu caz”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.

Expunerea copiilor nud, inclusiv utilizarea imaginilor acestora în postări nud, încalcă dreptul la viața privată și…

Publiée par Sergiu Bozianu sur Mercredi 7 octobre 2020

SHOK.md


OCT 8, 2020


COMENTARII