FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

Tatuajele sunt in ziua de azi un “accesoriu” foarte la moda. De fapt, ele inregistreaza cea mai mare popularitate de care s-a bucurat vreodata acest tip de pictura pe trup. Vedetele adoră tatuajele, dar uneori ajung să regrete că şi le-au făcut. Unele staruri au simțit că tatuajele depășite le făceau de râs, iar altele chiar au mărturisit că le aduceau ghinion, scrie SHOK.md, cu referire la www.eva.ro

Actrița, Megan Fox și-a șters un tatuaj cu portretul legendarei Marylin Monroe. Potrivit unor informații publicate în presă, Megan simțea că tatuajul genera o energie negativă în viața ei.

Melanie Griffith și-a făcut un tatuaj cu numele lui Antonio Banderas, după ce a divorțat Melanie a decis să șteargă simbolul dragostei ei pentru actorul spaniol.

Exista cateva metode excelente in ziua de astazi pentru a-ți “scoate” tatuajul. Metoda pe care doctorul sau artistul o va folosi depinde de dimensiunea tatuajului, de locatie si de timpul care a trecut de cand l-ai facut. Astfel metodele pot fi: excizia, indepartarea unui strat de piele, indepartarea tatuajului prin laser sau prin folosirea unei solutii de sare pentru indepartarea culorii.


AUG 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII