FRESH
Harry Houdini şi trucurile de magie care l-au făcut celebru. Cum a ...
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...
Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Taurul își va corecta greșelile ...

Fuego este ferm convins „Niciodată, dragii mei, nu-i târziu pentru nimic și la fel, nimic nu este imposibil!

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu este omul provocărilor. Acesta nu crede în imposibil și acum are anumite regrete referitor la faptul că nu a făcu la timp anumite lucruri, dar artistul nu se lasă bătut și s-a pus pe trebă, scrie SHOK.md.

Fuego a făcut o postare pe pagina sa de Instagram în care a făcut niște dezvăluiri șocante „Uneori îmi pare rău că n-am făcut la timp anumite lucruri, dar mă redresez rapid și-mi dau seama că e vreme pentru toate. Eu sunt omul provocărilor, nu ezit niciodată să fiu supus unor momente care să mă solicite, care să mă scoată din zona de confort și-mi să-mi dea posibilitatea să mă joc.

De fapt, întregul meu parcurs a fost și este o provocare cu mine însumi, pentru că am încercat să mă reinventez mereu, să vin cu noutăți, să-mi clădesc singur, din nimic, cariera, pe forțe proprii și să mă mențin.

De asta mi-a și plăcut enorm să fac multe lucruri, de la muzică pe diverse genuri, la teatru, pictură, scris sau televiziune. Toate astea au venit ca provocări pe care am încercat să le fac cât mai bine! Niciodată, dragii mei, nu-i târziu pentru nimic și la fel, nimic nu este imposibil!”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram.


OCT 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...