FRESH
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...
Britney Spears manifestă un comportament anormal „Are nevoie de ajutor” ...
(foto) INCENDIARĂ! Antonia: ”După 31 de ani și trei copii născuți… ...

Gabriel Nebunu a trecut prin CHINURILE covid-ului, dar a invins!: „Dacă spune cineva că sunt dureri de mușchi, nu e adevărat, mă dureau oasele de numai puteam...”

Interpretul Gabriel Nebunu a fost infectat cu coronavirus și a dus o luptă grea. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu”, la Canal.2, a mărturirsit depre ce simptome a avut, dar și cum a trecut peste acest chin, scrie SHOK.md.

„A fost totul atât de repede, practic nici nu am înțeles de unde. Am stat și am analizat, am fost în primul rând pozitiv la covid 4 săptămâni, dar habar nu am de unde l-am luat. Eu am fost persoana care a respectat totul, mască pe gură, dezinfectant pe mâni, mai nu beiam dezinfectantul cele deja de câte ori mă foloseam. La un moment dat, mâinile erau zbârcite, ca și cum ai sta prea mult în apă. La un moment dat, am simțit așa o durere de cap, nu înțelegeam. Pentru că nu e o durere de asta de cap simplă, este una neobișnuită, nu puteam ridica capul de pe pernă. Efectiv după o zi mă trezeam deja că era totul ud împrejurul meu și nu mai înțelegeam pentru că așa ceva nu avusem înainte. Când deja mi-am dat seama, a fost atunci când simțeam oboseală enormă, vomitam. După încă câteva zile, când îmi venise testul pozitiv, au început simptomele mai serioase. Dacă spune cineva că ai dureri de mușchi, nu e adevărat, nu sunt dureri de mușchi, te dor mușchii când faci sport și altele, mă dureau oasele de numai puteam.

Eu am avut parte de niște oameni minunați, care m-au înțeles și sunt niște oameni deosebiți, educați, credincioși, care m-au ajutat atunci când eu nu aveam ieșire din situație”, a mărturisit el.

Adriana GRIȚCO


SEP 15, 2020


COMENTARII