FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Gabriela Damir a avut o experiență neplăcută cu câțiva ani în urmă! Vezi ce a pățit bloggerița

Gabriela Damir este una dintre cele mai apreciate și urmărite bloggerițe din Moldova. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare și permanent își uimește fanii cu istorioare din viața ei. Tânăra nu a făcut excepție nici de data aceasta și a postat un story în care a povestit despre experiența neplăcută, pe care a avut-o cu câțiva ani în urmă, scrie SHOK.md.

Frumoasa bloggeriță este foarte interactivă pe rețelele de socializare, așa că a decis să facă rubrica întrebare-răspuns, pentru a afla ce curiozități mai au urmăritorii ei.

Gabriela a fost întrebată dacă și-a vopsit părul într-o culoare neobișnuită, răspunsul ei a fost uimitor: „O da! Cândva foarte demult mi-am vopsit singură, acasă părul, în negru (mama m-a ajutat). Ea mereu îmi susținea toate ideile nebune. Apoi, după vreo două luni doream să revin la blond. M-a împins păcatul și am mers la la un meșter fără experiență și peste noapte m-am trezit portocalie. Am umbalt 1.5 luni (poze nu am din fericire)”, a menționat la ea în story.

Nu este disponibilă nicio descriere.

IAN 8, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII