FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Gabriela Năstas a dat MĂȘTILE jos și a prins la CURAJ!: „Nu mai încerca să ascunzi durerea în spatele unui zâmbet fals”

Interpreta Gabriela Năstas a trăit o perioadă în care era mai mult închisă, însă la un moment dat a dat măștile jos și a prins la curaj de a spune ce simte. Recent a publicat o nouă postare pe pagina sa de Instagram, unde vine cu un mesaj motivațional, atât pentru ea, cât și pentru urmăritorii săi, scrie SHOK.md.

Gabriela Năstas nu a avut mereu curajul de a spune tot așa cum simte, dar a reușit.

„CURAJUL de a spune CE SIMȚI! Ultima perioadă din viața mea a fost …nici nu știu cum să o descriu .S-au întâmplat foarte multe lucruri de care nu am fost pregătită, multe emoții, schimbări, decizii pe muchie de cuțit, frici…Lucruri asupra cărora am pierdut controlul, iar creierul meu a ales să le blocheze. Poate că și ție ți s-a întâmplat ! 🙄

Să te trezești într-un moment că izbucnești, te-au invadat toate și nu le mai poți stăpâni. Boooom !!!!🤯

Și momentul ăsta e oribil, te simți pierdut pentru că nu știi cum să le ții sub control.

Credeam că a ține în tine înseamnă să fii PUTERNIC ! Dar m-am înșelat…defapt puterea stă în a trăi fiecare moment de durere din viațăă, a-l înfrunta, a-l elibera și de a merge ÎNAINTE !

Dacă nu faci asta, ajungi să fii invadat de toate odată pe neașteptate și e oribil.

Și în clipa aia, nu știi ce să faci…și cauți un om căruia să-i spui ce trăiești…să te descarci. Și fix atunci te lovești de NIMENI ! De INDIFERENȚĂ ! 😏

E normal să îți dorești un om apropiat, e normal să vrei să comunici ce ai pe suflet..Trăirile dureroase din noi trebuie eliberate, altfel te distrug pe interior . Dar pentru asta trebuie SĂ VORBEȘTI ! Trebuie SĂ AI CURAJUL de a spune CE SIMȚI !

Nu stiu ce se întâmplă cu noi oamenii ?! Am devenit ROBOȚI ! Nu mai simțim nevoia de a întinde o mâna de ajutor. Judecăm fără să știm prin ce trece celălalt.

Dacă citești aceste rânduri, nu te teme să-ți lași jos masca! Nu mai încerca să ascunzi durerea în spatele unui zâmbet fals. Nu mai încerca să demonstrezi nimănui că ai o viața roz din moment ce totul e negru. Nu mai încerca să-i mulțumești pe toți doar ca să nu fii judecat! Nu mai încerca să fii ALTCINEVA. Fii TU. Fii SINCER! Fii așa cum SIMȚI! Spune ceea ce gândești fără să-ți fie Frică.

Și cel mai important, nu încerca să fugi! Pentru că în momentul în care vei rămâne singur, de TINE nu ai unde să te ascunzi!”, a marcat ea.

View this post on Instagram

‼️CURAJUL de a spune CE SIMȚI‼️ Ultima perioada din viata mea a fost …nici nu știu cum să o descriu .S-au intamplat foarte multe lucruri de care nu am fost pregătită , multe emotii, schimbari, decizii pe muchie de cuțit , frici…Lucruri asupra cărora am pierdut controlul , iar creierul meu a ales sa le blocheze. Poate ca si tie ti s-a întâmplat ! 🙄 Sa te trezesti intr-un moment ca izbucnesti , te-au invadat toate și nu le mai poți stăpâni. Boooom !!!!🤯 Si momentul ăsta e oribil, te simti pierdut pentru ca nu stii cum sa le ții sub control. Credeam ca a Ține in Tine inseamnă să fii PUTERNIC ! Dar m-am inselat…defapt puterea sta in a trai fiecare moment de durere din viata, a-l infrunta, a-l elibera si de a merge ÎNAINTE ! Daca nu faci asta, ajungi sa fii invadat de toate odată pe neașteptate si e oribil. Si in clipa aia, nu stii ce sa faci…si cauti un om caruia sa-i spui ce traiesti…sa te descarci. Si fix atunci te lovesti de NIMENI ! De INDIFERENTA ! 😏 E normal sa îți dorești un om apropiat , e Normal să vrei sa comunici ce ai pe suflet..Trairile dureroase din noi trebuie eliberate, altfel te distrug pe interior . Dar pentru asta trebuie SĂ VORBEȘTI ! Trebuie SĂ AI CURAJUL de a spune CE SIMȚI ! Nu stiu ce se intampla cu Noi oamenii ?! Am devenit ROBOTI ! Nu mai simțim nevoia de a întinde o mâna de ajutor . Judecăm fără să stim prin ce trece Celălalt. Dacă citești acești rânduri , nu te teme să-ti lasi jos Masca ! Nu mai încerca să ascunzi durerea in spatele unui zâmbet fals . Nu mai încerca sa demonstrezi nimănui că ai o viața Roz din moment ce totul e Negru . Nu mai încerca sa-i multumesti pe toți doar ca sa nu fii Judecat ! Nu mai încerca sa fii ALTCINEVA . Fii TU . Fii SINCER ! Fii așa cum SIMȚI ! Spune ceea ce gândești fără sa-ti fie Frica . Și cel mai important ,Nu încerca sa fugi!Pentru ca in momentul in care vei rămâne singur, de TINE nu ai unde sa te-ascunzi ! 🖤♾

A post shared by Gabriella Nastas (@gabriella_nastas) on

Adriana GRIȚCO


SEP 24, 2020


COMENTARII