FRESH
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...
(video) Au întâlnit primăvara cu dispoziție și voie bună chiar la ...
Primăvara începe cu „La mulți ani!” pentru Eugen Doga: Ce vârstă frumoasă ...
În prima zi de primăvară și de Mărțișor sărbătorim 184 de ani de la ...

Gabriella Năstas a suferit de anxietate: „Simțeam o presiune mare pe creier, nu aveam stare și mi se părea mai tot timpul că mă sufoc”

Gabriella Năstas, interpretă şi model, cu peste 72 mii de urmăritori pe Instagram, este activă și mereu își încântă prietenii virtuali cu cele mai interesante și importante momente din viața sa. Recent într-o nouă postare Gabriella a dezvăluit că a suferit de anxietate, scrie SHOK.md.

„Ce e cu anxietatea? Adică de unde a apărut ? Mă întreb pentru că acum câțiva ani nu o percepeam…mă rog, există, dar….doar dacă mă întâlneam cu un urs pe stradă. 😂

Până acum 2 luni am trăit într-o stare continuă de anxietate și nu pot să înțeleg de unde a venit. Deoarece, rațional vorbind, nu am motive de frică în jurul meu. Și toate stările pe care le-am trăit, simt că nu sunt stările mele, au venit de undeva din exterior…nu eram eu”, a scris ea.

Totodată, Gabriella a povestit ce stare avea tot acest timt.

„Anxietatea asta e o stare îngrozitoare, simți mereu că ți-e frică dar nu știi de ce ți-e frică. Mereu ai senzația că o să se întâmple ceva, stai constant într-o stare de panică.
…..știu că pentru unii e greu de perceput ceea ce spun, dar și pentru o altă parte a majorității e cunoscută această stare”.

„Cel puțin la mine, pana acum 2 luni zilnic am trait așa. Ziua era constant…nu stiu cum să explic..dar simțeam o presiune mare pe creier, nu aveam stare și simțeam mai tot timpul că mă sufoc, că vreau să plâng, nu reușeam să mă concentrez pe nimic. Iar noaptea era dezastru total. Cel mai terifiant…mă trezeam în mijlocul nopții panicată fără motiv și tot timpul, dar tot timpul visam demoni.


Știu, sună aiurea! dar erau mereu aceleași vise doar că în situații diferite…demoni sau entități care îmi cereau ceva. MEREU! Nu vreți sa știți cum e să simți o asemenea prezență”, a mai adăugat ea.

Gabriella susține că și acum sunt momente în care se simte că este atacată de această stare.

„Mai am și acum unele momente în care mă simt atacată de aceasta stare. Însa atunci când mă lovește, mă rog. Mă rog până simt că mă liniștesc. Sunt un om spiritual. Cred în Divinitate”.


FEB 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...