FRESH
(video) Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat! Jurnalista care a intrat ...
Dorin Galben s-a apucat de sală! „N-o fac pentru mușchi și pătrățele ...
Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui ...
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...

Gabriella Năstas despre X-Factor!: „Când mi-am auzit numele, mi s-a dus pământul de sub picioare...”

Interpreta Gabriella Năstas obișnuește să împărtășească urmăritorilor săi cele mai interesante și importante momente din viața sa. De data aceasta, într-o postare pe Instagram Gabriella a vorbit despre ce-a mai însemnată zi, prezența la X-Factor, scrie SHOK.md.

„X-Factor 2016‼️

Cu 4 ani în urmă, intr-o seară de 11 Aprilie,fiind cu un prieten(fost concurent X Factor) , la o cafea și discutând despre muzică, la un moment dat mă întrebă

El: – Gabi,De ce vrei să renunți la muzică?!

Eu: – Nu as renunța niciodată, doar că în ultimii 2 ani n-am mai cântat. Ma simt descurajată și nu știu de unde să încep ..

El: – Hmmm…..așteaptă ! O clipă?!

A urmat un moment de tăcere….el cu ochii în telefon. Eu cu ochii pe geam, cuprinsă de gânduri.

El: – Deci fii atentă, mâine dimineața la ora 09:00 mergem la preselecțiile X Factor, Hotelul Național! Vezi sa nu întârzii.

Eu: – Poftim ?!(râd)

El: – Ai auzit foarte bine. Nu ai zis tu că nu știi de unde sa începi ?! Ei uite, de aici ! Sunt sigur că o să treci !

Eu: – Dar nu-s pregătită, n-am cântat de 2 ani. Nici nustiu ce să cânt !

El: – Ai toată noaptea înainte sa te gândești! Nota vă rog !

Ne-am întâlnit dimineața în sala de așteptare, el binedispus, eu emoționată, nu dormisem toată noaptea. Îmi aduc aminte și acum ce reacție am avut când mi-am auzit numele, mi s-a dus pământul de sub picioare.

Trebuia să intru în fața membrilor din comisia de ascultare…iar eu eram praf!😬 Am intrat…m-am prezentat, și de aici nu mai țin minte nimic…îmi amintesc doar cum au început a îngâna împreuna cu mine refrenul de la ultima piesa, era o piesa Eurovision – “Molitva”(Rugăciune).

După audiere, am ieșit pe hol. Am plâns. Fusesem aprobată. În aceeași zi am filmat prezentarea.

Iar spre seară mi s-a spus că pot pleca acasă liniștită. Asta era doar preselecția. Iar apoi dacă voi fi aprobată de producători, voi fi sunată și chemată la audierile LIVE din București pentru filmările televizate !

Au urmat aprope 2 luni în care telefonul meu tăcea. Termenul limită în care trebuia să fim anunțați era 20 iunie. Iar eu îmi pierdusem orice speranță…☹️

Pe 27 iunie am fost sunată. Fusesem aprobată pentru audierile LIVE. Nu-mi venea să cred!

Aveam nevoie de pregătire, mai ales după ce ca nu mai cântasem de 2 ani. Așa că am găsit o profesoară de canto care urma să mă lase baltă cu câteva zile înainte de audieri. Spunându-mi că nu voi reuși.

M-am simțit descurajata. Dar asta nu m-a oprit. Era visul meu! Din 6 piese câte trebuia să avem în repertoriu, 3 le-am învățat, altele 3 le-am pus la număr (să fie).

Pe 22 iulie eram la București în Backstage. O aveam pe mama alături. Mereu a crezut în mine. Cu 2 min înainte sa ies pe scenă, în timp ce operatorul îmi punea lavaliera, aveam doar asta în cap. Să nu cumva să am norocul să mă pună să cânt ceva din ceea ce nu știam 😂.

Eu venisem aici să-mi confirm mie însumi dacă se merită să fac muzică mai departe sau renunț. Atât. Am ajuns pe scenă. Prima piesă solicitată a fost “Eye of the needle” de la Sia. Pe asta o știam. La care Horia Brenciu, a cerut și ceva în română, și din toată lista, unica piesa era “Te iubeam” , piesa căreia nu-i știam versurile practic.

Ce să zic !? 🤷‍♀️N-am avut încotro !

Am cântat. Am luat 3 de “Da”, iar pentru mine asta a fost ceva “WOW”. Nu m-am așteptat. Însă Eram fericită, îmi confirmasem că nu trebuie să renunț. Iar acesta a fost cel mai fain lucru care putea să mi se întâmple ☺️ X factor mi-a deschis ușa spre o lume de care eram total nepregătită, lume care mi-a schimbat viața la 180 de grade”, a mărturisit ea.

Spre final Gabriella a venit și cu un îndemn pentru toți.

„Îndemnul meu e să luptați pentru visul vostru până în pânzele albe! Ascultați-vă instinctul, nu dă greș niciodată”.

Foto: Instagram

SHOK.md


NOI 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...