FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă de bani a donat celebrul cuplu pentru o cauză nobilă

Renumita pereche este cunoscută în mediul online pentru simțul umorului foarte dezvoltat, dar când vine vorba de lucruri serioase, cei doi nu se dau la o parte. Cuplul celebrul de la Hollywood format din Ryan Reynolds și Blake Lively și-au arătat bunătatea și au donat o sumă fabuloasă de bani pentru o cauză nobilă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Cuplul celebrul de la Hollywood format din Ryan Reynolds și Blake Lively și-au arătat bunătatea și au donat o sumă fabuloasă de bani pentru a sprijinii o cauză nobilă! Vedetele își „rup” din buzunare sume impresionante pentru a le oferi ajutor celor aflați la ananghie în această perioadă grea.

Pe lista celebrităților care doresc să ajute prin donații au apărut și actorii Ryan Reynolds și Blake Lively. Cei doi soți, care sunt renumiți pentru acte de filantropie au donat 250.000 de dolari fiecare, conform CNN.

Vedete au făcut front comun și le-au oferi ajutor celor aflați la ananghie din cauza virusului COVID-19. În trecut, renumita pereche a mai donat 1 milion de dolari băncii de alimente, ca să-i ajute pe oamenii care nu au cum să se hrănească în această perioadă critică.

Potrivit unui mesaj postat de Reynolds pe Instagram, cei doi au donat atunci banii către Feeding America și Food Banks Canada, care sunt concepute pentru a oferi hrană persoanelor care nu au nicio șansă să mănânce coronavirusul.

De asemenea, în iunie, în urma protestului împotriva brutalității poliției, Lively și Reynolds au donat, de asemenea, 200.000 de dolari Fundației Naționale de Apărare și Educație Juridică (LDF).

Ce cauză sprijină celebra pereche

De data această celebrul cuplu de la Hollywood vor dona fabuloasa sumă de 500.000 de dolari, bani care vor ajunge la tinerii care se luptă cu persoanele fără adăpost din Canada.

Organizația a declarat că, pe lângă furnizarea de nevoi de bază, cum ar fi hrana, locuința și serviciile medicale imediate, încearcă, de asemenea, să le permită copiilor fără adăpost să ducă vieți independente și de succes. Organizația non-profit ajută, de asemenea, să sprijine tinerii care au suferit în urma traficului sexual.

Potrivit unui comunicat de presă, Ryan Reynolds și Blake Lively au promis 250.000 de dolari către Covenant House din Vancouver și Covenant House din Toronto. Pe baza propriilor statistici, organizația a oferit servicii mai mult de 1 milion de tineri fără adăpost din Statele Unite, Canada și America Latină.


NOI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...