FRESH
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Destinul Berbecului ...
FOTO Diana Rotaru a evadat din aglomerația urbană. Vezi unde se relaxează ...
Un nou scandal la Hollywood! Actrița Asia Argento îl acuză pe regizorul ...
Tramvaiul tăcerii. Oamenilor care merg cu transportul în comun în ...

Grăsuța care a șocat pe toată lumea cu schimbarea ei! Mânca trei porții la micul dejun și ajunsese la 135 de kg! Cum arată acum?

Și-a dat seama că face totul greșit și a luat decizia care i-a salvat viața!

Danielle Hioshia, o tânără de 26 de ani din New Jersey, ajunsese la 133 de kilograme din cauza stilului său de viață dezordonat. Fata s-a pus pe slabit și a dat jos nu mai puțin de 70 de kilograme. Acum arată incredibil! Nici prietenilor apropiați nu le vine să creadă prin ce transformare a trecut. Din cauza colesterolului crescut și a pre-diabetului care se instalase deja în corpul ei, Danielle se simțea din ce în ce mai rău. Așa că și-a pus în gând să slăbească în ultima zi a anului trecut. Acum a ajuns la 65 de kilograme și are o condiție fizică fantastică. Contabila din New Jersey chiar a participat la un semimaraton! In doar 8 luni, tânăra a reușit o performanță remarcabilă.

„Am fost obeza toată viața. În facultate, m-am îngrășat foarte mult într-o perioadă foarte scurtă de timp. Dacă mergeam la micul dejun, stăteam acolo două ore. Nu mi-a păsat niciodata de calorii. Sala de mese era stil bufet, așa că puteam să mănânc ce voiam. Luam și 3 porții„, s-a confesat Danielle.

sursa: sport.ro


AUG 11, 2020


COMENTARII