FRESH
FOTO Cea mai bogată bloggeriță din lume va deveni mămică pentru a ...
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...

Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!

După moda blugilor rupți, o nouă tendință pare să-și facă loc în această nișă: jeanșii cu pete de iarbă și de pământ, care arată de parcă i-ai fi folosit fără milă în grădină.

Gucci este ținta unui val de ironii după ce a lansat un model de jeanși cu pete false de iarbă, la prețul de 650 de euro. Trendsetterii au păreri împărțite în privința pantalonilor din denim “murdar” incluși de compania italiană în colecția toamnă/iarnă 2020, notează ReadSector.

Brandul italian de lux a lansat jeanșii din material denim organic vopsit ecologic cu pete care dau senzația unor urme de iarbă în zona genunchilor, la prețul de 650 de euro perechea. Gucci a anunțat că materialul a fost tratat special pentru a avea un aspect învechit.

Blugii arată, într-adevăr, de parcă i-ai cumpărat în urmă cu mulți ani și au chiar și pete care imită culorea pământului, ca și când i-ai fi folosit fără milă atunci când ai lucrat în grădină.

Cu o croială clasică, dreaptă, pantalonul prezentat pe site-ul Gucci este purtat cu o cămașă cu mâneci lungi cu un imprimeu în pătrățele și o pereche de pantofi cu lac de culoare maron, pentru un aspect cu totul străin de acest mileniu. Gucci a descris jeanșii ca un nou mod de a șterge demarcația dintre vintage și contemporan.

Jeanșii rupți sunt în tendințe în fiecare toamnă, însă cei cu aspect murdar nu au reușit până acum să se impună, punctează ReadSector.

Jeanșii cu aspect vechi și murdar au fost lansați la un an după ce brandul italian a făcit aceeași mișcare cu o pereche de pantofi sport cu aspect uzat care costa 870 de dolari. Gucci a anunțat atunci că s-a dorit ca acești pantofi să trădeze cât mai mult influența modei anilor ’70. Casa italiană de modă a lansat și o salopetă oversize în aceeași linie, cu pete și găuri care sugerează uzura.

sursa: eva.ro


SEP 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII