FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

Gwen Stefani a făcut marele anunț! Artista și Blake Shelton s-au logodit

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit, după 5 ani de relație! Artista a spus marele „Da”, iar anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare, acolo unde au postat și fotografii cu inelul de logodnă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Gwen Stefani și iubitul ei, Blake Shelton au făcut marele pas după o relație de 5 ani și au hotărât să își unească destinele pentru totdeauna. Logodna celor doi a fost anunțată pe rețelele de socializare, acolo unde au postat și o fotografie emoționantă.

„„@blakeshelton da, te rog!”, a scris Gwen Stefani , pe când viitorul ei soț i-a redistribuit fotografia, cu mesajul „Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”.

Gwen Stefani și Blake Shelton au numeroase colaborări muzicale, iar dincolo de viața personală, formează un cuplu de excepție și pe scenă. Una dintre cele mai cunoscute piese ale lor este „Nobody But You”, care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Country Airplay și Happy Anywhere.

În 2015, Gwen Stefani și Gavin Rossdale au anunțat că divorțează, punând capăt unei căsătorii care a durat aproape 13 ani. Divorțul lor s-a finalizat un an mai târziu. Cei doi au împreună trei copii – Kingston, în vârstă de 14 ani, Zuma, 12 ani, și Apollo, 6 ani. În același an și Blake Shelton a divorțat de soția lui Miranda Lambert. Artistul a mai fost căsătorit cu Kaynette Williams din 2003 până în 2006.

Prieteni ai cuplului au declarat pentru presa internațională că deși fiecare a trecut printr-un divorț, acum sunt mai fericiți ca niciodată și formează printre cele mai puternice și solide perechi din showbiz. Printre primele apariții oficiale ale cuplului a fost cea de la Premiile Oscar din anul 2006. Artista a fost surprinsă la petrecerea Vanity Fair alături de colegul ei de la „The Voice”, pe care l-a prezentat lumii drept iubitul ei.

„Încă sunt foarte îndrăgostiți și nu pot sta separați. Amândoi simt că și-au găsit jumătatea și intenționează să fie împreună pentru totdeauna.”, a declarat un apropiat al celor doi.


OCT 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII