FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Halle Berry are un nou iubit. Cine este bărbatul care a readus zâmbetul pe chipul actriței

Halle Berry pare să confirme că are un nou iubit. Este vorba de cântărețul Van Hunt, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Halle Berry (54 de ani) pare să fi dezvăluit că se iubește cu cântărețul Van Hunt (50 de ani), potrivit contactmusic. Vedeta a pus pe o rețea socială o poză în care poartă un tricou cu numele acestuia și a pus o etichetă cu numele acestuia. În iulie, diva a pus o poză în care apărea împreună cu un bărbat într-o călătorie romantică în Las Vegas, cu ocazia aniversării. Și în poza în care poartă tricoul cu Van, Halle a scris: ”Acum se știe”, alături de o inimioară. Și Van a pus poze cu Halle Berry pe pagina lui de socializare în care se apleacă să-l sărute pe obraz.  

A înflorit după ultimul divorț

Halle Berry a înflorit după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. Nu are nici un rid şi are o siluetă perfectă, fiindcă are mai mult timp să aibă grijă de ea. Halle zice că după divorţ s-a apucat de box, sport care o ajută să se menţină tânără şi înfloritoare. Diva are doi copii, Nahla, de 12 ani, şi Maceo, de 7 ani. Actriţa cu o avere de 90 milioane $, a fost căsătorită de trei ori cu David Justice, între 1993 şi 1997, Eric Benét, între 2001 şi 2005, şi Olivier Martinez, din 2013 până în 2016. Ea a mai avut o relaţie cu Gabriel Aubry, între 2005–2010. Din relaţia cu Aubry o are pe Nahla. Din căsnicia cu Martinez îl are pe Maceo.

sursa: click.ro


SEP 21, 2020


COMENTARII