FRESH
Robert de Niro a avut șocul vieții sale după ce a aflat că fetița ...
Detalii de la Gabriella Damir, despre starea ei de sănătate, după ...
(video) Bari Alibasov va deveni tătic: „Nu știam că la 73 de ani poți ...
Maestrul Nicolae Botgros a fost EXTERNAT: „Nu am să vă uit, toată ...

Horoscop electoral pentru 1 noiembrie, sub influența „lunii albastre”: Ce le-au ursit astrele celor 8 candidați la Președinție

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale s-a încheiat, iar candidații la șefia statului nu mai au voie să facă agitație. Sondajele arată rezultate diferite pentru scrutinul de duminică, însă un cuvânt greu de spus ar putea avea și astrele. Cum decurg aceste zile pentru fiecare candidat în parte, în funcție de semnul zodiacal, dar și ce surprize îi așteaptă pe aceștia în ziua alegerilor și după prezidențiale ne-a spus specialista în domeniu Diana Chicu, astrocoach, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie, aflându-se sub influența Lunii Pline din semnul Taur din 31 octombrie, care este numită Luna Albastră, ne spune Diana Chicu: „Lună plină înseamnă încheierea unei etape, care va fi actuală până în 14 noiembrie. În Taur se încheie un ciclu, sferele tipice acestui semn, la exterior: sfera financiară, bancară, agricolă, artă și la nivel interior: dragoste, creativitate, valori materiale. Dar, având în vedere că este un semn din stihia pământului, această încheiere nu va fi atât de rapidă sau persoanele implicate în procese sociale și politice nu vor dori să încheie, să schimbe sau să renunțe la modele vechi, se vor împotrivi încă un timp”.

Cum sunt aceste zile din punct de vedere astrologic pentru candidații la fotoliul de președinte al Republicii Moldova, dar și la ce aspecte ar fi bine să atragă atenția până la scrutin, în ziua alegerilor și imediat după, până la desfășurarea turului II, vedeți în cele ce urmează.

Previziunile astrologice sunt prezentate pentru candidați în ordinea în care aceștia apar în buletinele de vot:

Renato Usatîi, născut la 4 noiembrie 1978, semnul zodiacal Scorpion -31 octombrie Luna Plină în Taur în VII se încheie cu un ciclu legat de parteneriat (business, proiecte, uniuni) și de căsătorie, de asemenea cu publicul larg și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion în Casa I spre Eu, cine sunt, ce vreau, unde merg, noi scopuri, noi drumuri spre realizarea propriei persoane, o etapă nouă în viață, un început.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa I aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în ceea ce privește scopurile personale și a misiunii în viață, realizarea ca personalitate pe un fond emoțional încărcat, o luptă interioară și exterioară.

Din 29 octombrie, Mercuriu Retrograd trece în semnul Balanței în Casa XII. În primul rând, însăși casa XII înseamnă o etapă finală, o încheiere, casa sufletului și binefacerii. Aici este nevoie să se orienteze spre a închide niște datorii sau a face o revizuire în sfera emigrației, străinătății sau să revină definitiv din emigrație, teme din trecut, slujbe sau acorduri cu străinătatea sau în taină. Va fi pusă la încercare credința și spritualiatea. La fel, tot ce se face nou în aceasta sferă va fi pe termen scurt sau va fi nevoie să se refacă. La această etapă este nevoie de negocieri, dialog, încheierea unor acorduri și pacte, dacă sunt parteneri noi, vor fi pe termen scurt.

Cea mai puternică susținere vine de la Planetă Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, unde susține puternic prin tendința de a negocia, crea alianțe pe cale diplomatică, în sferele casei XI, adică prietenilor, rețelelor sociale, organizațiilor și comunităților care au aceleași scopuri și valori, se realizează planurile mari. Probabilitatea să apară prieteni noi și organizații care îl vor susține, dar nu vor fi de durată, pentru că este Mercuriu Retrograd, care vor dispărea după 4 noiembrie.

Andrei Năstase, născut la 6 august 1975, semnul zodiacal Leu – 31 octombrie, Luna Plină în Taur în Casa X – se încheie un ciclu legat de sfera carierei, succesului în viață, statut, reputație și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă ,în Scorpion în Casa IV spre familie, părinți, casă, patrie.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa IV aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în sfera patriei, valorilor familiei, tradițiilor, familiei, căminului familial. Această sferă cere ca proiectele din trecut să fie încheiate și nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou aici. În plus, este un fond emoțional încărcat, la nivel jos, plin de critică, învinuiri, la nivel înalt, utilizarea acestei sfere pentru schimbare și reforme de apărare a poporului prin promovarea valorilor familiei și patriotismului.

Din 29 octombrie, Mercuriu Retrograd trece în semnul Balanței în Casa III, la fel o întoarcere a unor situații din trecut sau o nevoie de a revizui și închide tot ce este legat de aceste sfere, care demult așteaptă soluționare sau se vor folosi instrumente din trecut în sfera comunicării, presă, jurnalism, blogging, vlogging, rețele sociale, informații, cu tineretul. Se va tinde să se facă alianțe și uniuni noi, care nu vor dura mult.

Cea mai puternică susținere vine de la Planeta Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, unde susține puternic prin tendința de a negocia, crea alianțe pe cale diplomatică în sferele casei III, adică prin comunicare, apelând la presă, mass-media, circulație activă, deplasări, distribuirea informațiilor, intermediare (care din cauza Mercuriului retrograd nu vor dura mult).

Tudor Deliu – născut la 29 octombrie 1955, semnul zodiacal Scorpion – 31 octombrie Luna Plină în Taur în VII, se încheie un ciclu legat de parteneriat (business, proiecte, uniuni) și de căsătorie, de asemenea cu publicul larg și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion, în Casa I spre Eu, cine sunt, ce vreau, unde merg, noi scopuri, noi drumuri spre realizarea propriei persoane.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa I aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în ceea ce privește scopurile personale și a misiunii în viață, realizarea ca personalitate pe un fond emoțional încărcat, o luptă interioară și exterioară.

Din 29 octombrie, Mercuriu Retrograd trece în semnul Balanței în Casa XII. În primul rând, însăși casa XII înseamnă o etapă finală, o încheiere, casa sufletului și binefacerii. Aici este nevoie să se orienteze spre a închide niște datorii sau revizuire în sfera emigrației, străinătății sau să revină definitiv din emigrație, teme din trecut, slujbe sau acorduri cu străinătatea sau în taină, va fi pusă la încercarea credință și spritualitatea. La fel, tot ce se face nou în această sferă va fi pe termen scurt sau va fi nevoie să se refacă. La această etapă este nevoie de negocieri, dialog, încheierea unor acorduri și pacte, dacă sunt parteneri noi, vor fi pe termen scurt.

Cea mai puternică susținere vine de la Planeta Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, unde susține puternic prin tendința de a negocia, crea alianțe pe cale diplomatică în sferele casei XI, adică prietenilor, rețelelor sociale, organizațiilor și comunităților care au aceleași scopuri și valori, se realizeaza planurile mari. Există probabilitatea să apară prieteni noi și organizații care îl vor susține, dar nu vor fi de durata pentru că este Mercuriu Retrograd, care vor dispărea după 4 noiembrie.

Igor Dodon, născut la 18 februarie 1975, semnul zodiacal Vărsător – 31 octombrie Luna Plină în Taur în Casa IV vorbește despre faptul că se încheie un ciclu legat de familie, căminul familial, părinți, patrie și va fi nevoie să se orienteze spre un drum nou din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion în Casa X legat de carieră, statut, nume, reputație, rezidență.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa X aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în sfera carierii și succesului în viața care trebuie încheiată și nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou în aceasta sferă, dar pe un fond emoțional încărcat de critică, scandaluri, schimbări radicale.

Din 29 octombrie, Mercuriu Retrograd trece în semnul Balanței în Casa IX,unde este nevoie să se orienteze spre a închide niște datorii sau revizuire în sfera structurilor de stat, legăturilor cu legea și oamenii legii, cu străinătatea. La fel, tot ce se face nou în această sfera va fi pe termen scurt sau va fi nevoie sa se refacă, prin negocieri, dialog, încheierea unor acorduri și pacte de parteneriat care vor fi pe termen scurt, dacă sunt noi și vor dura dacă s-au mai făcut cândva astfel de acorduri.

Cea mai puternică susținere vine de la Planetă Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, unde susține puternic prin tendința de a negocia, crea alianțe pe cale diplomatică în sferele casei IX, adică a structurilor de stat sau cu alte structuri, cu străinătatea, cu oamenii legii, avocați, juriști, judecători, reprezentați religioși (care din cauza Mercuriului retrograd nu vor dura mult).

Violeta Ivanov, născută la15 septembrie 1967, semnul zodiacalo Fecioară – 31 octombrie Luna Plină în Taur în Casa IX se încheie un ciclu legat de structuri de stat, parteneri străini sau din străinătate, judecăți, juridică și drept, lărgirea orizontului, studii, diplome, licence și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion în Casa III, spre sfera comunicării cu un cerc mai restrâns de persoane. Va fi multă mișcare, circulație, deplasări, informații.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa III aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în sfera comunicării, transporturilor, deplasărilor, instruirii, informațiilor, utilizarea tehnologiilor informaționale, presă, jurnalism, blogging, vlogging. Această sferă cere și fie încheiată și nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou aici. În plus, este un fond emoțional încărcat, la nivel jos, plin de critică, învinuiri, la nivel înalt, utilizarea acestei sfere pentru schimbare și reforme de apărare a poporului prin comunicare și informare, instruire.

Din 29 octombrie Mercuriu Retrograd trece în semnul Balanței în Casa II în sfera banilor, câștigați cu forțele proprii și a valorilor personale care influențează direct stima de sine. Vor fi puse la încercare valorile personale, care nu vor fi încălcate, se va merge la dialog, negociere până se va ajunge la o înțelegere câștig-câștig, la nivel înalt, iar până la urmă, se va alege doar sprijinul pe forțele proprii. Dar la nivel jos, vor fi tendințe să încalce aceste valori pentru ambiții și crearea de uniuni cu resurse financiare străine, cu persoane care au cu totul alte valori. Este nevoie să se orienteze spre a închide niște datorii sau revizuirea valorilor. Tot ce se face nou în această sferă legat de surse noi, venituri sunt niște iluzii, totul va fi pe termen scurt.

Cea mai puternică susținere vine de la Planeta Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței în sferele casei II, adică a surselor financiare proprii și valorilor proprii, stimei de sine înalte, încredere de forțele proprii (când iese Mercur din retrograd situația se schimbă).

Maia Sandu, născută la24 mai 1972, semnul zodiacal Gemeni – 31 octombrie Luna Plină în Taur în Casa XII, se încheie un ciclu legat de sfera de străinătate, taine, izolare, orientare spre interior și suflet, spiritualitate și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion în Casa VI, spre asumarea unor noi responsabilități, slujire, un job nou, spre sănătatea proprie.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa VI aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în sfera responsabilităților de zi cu zi, slujire, în relație cu angajații, a sănătății, care trebuie revizuite, iar cele care nu își mai au rostul – încheiate. Nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou în aceasta sferă, în special pentru că este un fond emoțional încărcat de conflicte, emoții negative, învinuiri, critică.

Din 29 octombrie, Mercuriu Retrograd trece în semnul Balanței în Casa V, unde este nevoie să se orienteze spre a închide niște datorii sau revizuire în sfera plăcerilor, sărbătorilor, talentelor, relațiilor de dragoste. De asemenea, tot relațiile noi începute în această perioadă sunt pe termen scurt, cele vechi dacă sunt puternice vor rezista. Tot ce se face nou în această sferă va fi pe termen scurt sau va fi nevoie să se refacă, prin negocieri, dialog, încheierea unor acorduri și pacte de parteneriat.

Cea mai puternică susținere vine de la Planetă Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, prin tendința de a negocia, crea alianțe sau a găsi soluții pașnice pe cale diplomatică în sferele casei V, adică a ideilor noi de business și start-up-uri, tema relațiilor de dragoste, talentelor, realizarea lor sau dezvoltarea lor, de asemenea multă bucurie și plăceri (care din cauza Mercuriului retrograd nu vor dura mult, dacă acestea sunt noi și vin anume în perioada mercuriului retrograd, însă tot ce este vechi și are la bază adevărata dragoste trece la un nivel nou, tot ce este inutil sau distructiv, pleacă).

Octavian Țîcu, născut la21 august 1972, semnul zodiacal Leu – 31 octombrie Luna Plină în Taur în Casa X se încheie un ciclu legat de sfera carierei, succesului în viață, statut, reputație și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion în Casa IV, spre familie, părinți, casa, patrie.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa IV aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în sfera patriei, valorilor familiei, tradițiilor, familiei, căminului familial. Această sferă cere ca proiectele din trecut să fie încheiate și nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou aici, în plus, este un fond emoțional încărcat, la nivel jos, plin de critică, învinuiri, la nivel înalt, utilizarea acestei sfere pentru schimbare și reforme de apărare a poporului, prin promovarea valorilor familiei și patriotismului.

Din 29 octombrie, Mercuriul Retrograd trece în semnul Balanței în Casa III, la fel o întoarcere a unor situații din trecut sau o nevoie de a revizui și închide tot ce este legat de aceste sfere, care demult așteaptă soluționare sau se vor folosi instrumente din trecut în sfera comunicării, presă, jurnalism, blogging, vlogging, rețele sociale, informații, cu tineretul. Se va tinde să se facă alianțe și uniuni noi, care nu vor dura mult.

Cea mai puternică susținere vine de la Planetă Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, unde susține puternic prin tendința de a negocia, crea alianțe pe cale diplomatică în sferele casei III, adică prin comunicare, apelând la presă, mass-media, circulație activă, deplasări, distribuirea informațiilor, intermediare (care din cauza Mercuriului retrograd nu vor dura mult).

Dorin Chirtoacă, născut la9 august 1978, semnul zodiacal Leu – 31 octombrie Luna Plină în Taur în Casa X, se încheie un ciclu legat de sfera carierei, succesului în viață, statut, reputație și va fi nevoie să se orienteze din 15 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion în Casa IV, spre familie, părinți, casă, patrie.

Mercur Retrograd în Scorpion (14.10-04.11.20) în Casa IV aduce o întoarcere la o situație din trecut sau o repetare a istoriei în sfera patriei, valorilor familiei, tradițiilor, familiei, căminului familial. Această sferă cere ca proiectele din trecut să fie încheiate și nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou aici. În plus este un fond emoțional încărcat, la nivel jos, plin de critică, învinuiri, la nivel înalt, utilizarea acestei sfere pentru schimbare și reforme, de apărare a poporului, prin promovarea valorilor familiei și patriotismului.

Din 29 octombrie, Mercuriul Retrograd trece în semnul Balanței în Casa III, la fel o întoarcere a unor situații din trecut sau o nevoie de a revizui și închide tot ce este legat de aceste sfere, care demult așteaptă soluționare sau se vor folosi instrumente din trecut în sfera comunicării, presă, jurnalism, blogging, vlogging, rețele sociale, informațiil, cu tineretul. Se va tinde să se facă alianțe și uniuni noi, care nu vor dura mult.

Cea mai puternică susținere vine de la Planetă Venus, care din 29 octombrie până în 21 noiembrie este în semnul Balanței, unde susține puternic prin tendința de a negocia, crea alianțe pe cale diplomatică în sferele casei III, adică prin comunicare, apelând la presă, mass-media, circulație activă, deplasări, distribuirea informațiilor, intermediare (care din cauza Mercuriului retrograd nu vor dura mult).

Mai multe detalii interesante despre astrologie dezvăluite de Diana Chicu citiți pe UNIMEDIA .


OCT 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII