FRESH
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur

Horoscopul banilor pentru luna septembrie. Balanța are noroc de câștiguri suplimentare

Balanță, în ultimele trei săptămâni ale lunii septembrie vei avea foarte mult noroc și vei primi bani din alte surse decât salariul tău.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Cu banii vei sta foarte bine în această lună, vei câștiga mai mult.

Nu numai că te vei descurca excelent, dar îi vei ajuta și pe ceilalți financiar. Dacă ești altruist/ă și îi ajuți pe ceilalți, Universul te va răsplăti înzecit. Este un moment bun să plăctești orice datorie ai, să anulezi creditele ipotecare sau să faci investiții. Stai bine la capitolul intuiție.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Cu banii o vei duce foarte bine în septembrie.

În această lună ai șansa de a câștiga bani la loto sau la jocurile de noroc. Vei avea parte de multă distracție și vei ieși mai mult. Drept urmare, ar trebui să îți gestionezi mai bine cheltuielile și să nu arunci cu ei în stânga și în dreapta. Vei avea fler bun pentru investiții. Dacă ai bani economisiți, este un moment bun să investești în ceva.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Din punct de vedere economic, lucrurile nu merg deloc prost pentru tine.

Cu toate acestea, trebuie să fii mai realist/ă cu banii și să nu cheltuiești pe lucruri inutile sau pe ceea ce nu îți dorești. Fii ferm/ă și învață să spui nu. Pe primul loc ești tu și viitorul tău, nu alții!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Banii nu vor fi un motiv de îngrijorare pentru tine în această lună.

Ai realizat deja tot ceea ce ți-ai dorit pe termen scurt și ești mulțumit/ă. Ai totul sub control. În ultima săptămână a lunii, ar fi un moment bun pentru vânzări. Poate fi vorba despre propria locuință, dacă ți-ai propus acest lucru.

Leu(22 iulie – 22 august)

Situația ta financiară este stabilă.

Cu toate acestea, dacă ai bani de primit, vor exista întârzieri. Fii calm/ă, pentru că este vorba doar despre asta, o întârziere. Important este că vei primii banii și, dacă știi cum să îi gestionezi, chiar îi vei înmulți.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește banii, lucrurile nu stau deloc roz.

Situația economică proastă te afectează enorm. Va trebui să muncești de două ori mai mult, iar câștigurile vor fi mai mici. Te va costa mult dacă continui să accepți ce ți se oferă la momentul actual, așadar astrele te sfătuiesc să schimbi tabăra dacă obții același venit cu eforturi mai mari ca înainte.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Deși pe plan amoros situația nu e deloc roz, nu același lucru se poate spune despre bani.

La acest capitol vei fi foarte bine. În ultimele trei săptămâni ale lunii septembrie vei avea foarte mult noroc și vei primi bani din alte surse decât salariul tău. Poți să îți faci capriciile fără griji și, astfel, te vei simți special/ă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Situația ta financiară este normală, stabilă și nu îți vor lipsi lucrurile de bază.

E tot ceea ce îți trebuie pentru a avea liniște, însă pentru asta trebuie să apreciezi cu adevărat ceea ce ai. Nu fi invidios/oasă pe succesul altora, la fel cum se poate să-ți meargă mai bine, poată să îți meargă și mai rău!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Cu banii stai bine. Îți poate crește salariul sau dacă ai o afacere, ai putea câștiga mai mult decât de obicei.

Acesta este un stimulent deosebit pentru tine și te încurajează să te implici mai mult și să îți extinzi afacerile, pentru a continua creșterea veniturilor tale.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Din punct de vedere financiar, luna aceasta va fi bună.

Cu toate acestea, în primele zece zile te-ai putea confrunta cu întârzieri la plăți sau venituri. În restul lunii îți va merge foarte bine și vei câștiga bani mai ușor. Familia la va contribui la bugetul tău.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Situația ta financiară va fi mai bună decât oricând.

Banii nu-ți lipsesc și nu te îngrijorezi de nimic, pentru că știi că ai toate nevoile acoperite. Acest lucru este grozav, deoarece îți oferă liniște și siguranță. Bucură-te de viață!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Vei cheltui mai mult, pentru că vei câștiga mai mult luna aceasta.

Vei avea o intuiție bună pentru afaceri și investiții. Dacă ai economii, este timpul să investești. Se va dovedi a fi o decizie bună și pe termen lung.

Sursa:www.eva.ro


AUG 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...