[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Hugh Jackman, surprins la plajă cu soția. Ea e mai în vârstă cu 13 ani, iar mariajul lor e un model la Hollywood. Care e secretul

Actorul Hugh Jackman și soția lui, Deborra Lee-Furness, se pot mândri în continuare cu mariajul lor de lungă durată, cei doi comportându-se unul cu altul ca pe vremea când erau proaspăt îndrăgostiți. Recent, soții au fost surprinși relaxându-se la plajă, locul perfect unde Deborra a putut să își arate formele rubensiene, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Deși partenerul ei pare ceva mai „fit” decât aceasta, pe Hugh nu pare deloc să îl deranjeze că soția lui are câteva kilograme în plus pe ici pe acolo, așa cum nu ia în considerare nici „surplusul” de ani ai ei. Actrița are 64 de ani, fiind cu 13 ani mai în vârstă decât Jackman, însă acest lucru nu reprezintă niciun fel de obstacol în mariajul celor doi.

Din contră! Vedetele au demonstrat, de-a lungul timpului, că au găsit rețeta unei căsnicii longevive, petrecând în continuare timp împreună și arătându-și același tip de „ochi dulci”, chiar dacă sunt căsătoriți de 24 de ani.

Care este secretul unei relaţii de durată, potrivit lui Jackman

Hugh Jackman şi Deborra-Lee s-au căsătorit în 1996, după ce s-au cunoscut cu un an înainte, în timpul filmărilor pentru serialul TV „Correlli”. Împreună au adoptat doi copii – Oscar şi Ava. Atunci când a fost întrebat care este secretul unui mariaj care trece testul timpului, Jackman a dezvăluit un mic truc la care el şi partenera de viaţă apelează.

Întrebaţi cum reuşesc să-şi păstreze mariajul puternic după atâţia ani, actorul a răspuns: „Cu meditaţie!”. „Medităm împreună. E un lucru minunat de făcut duminica dimineaţa”, a adăugat partenera lui de viaţă, care a mai spus că simţul umorului îi ajută, de asemenea, să-şi păstreze relaţia interesantă.

În 2015, Hugh şi Debbs, aşa cum o alintă soţul său, au dezvăluit un altă regulă importantă care a contibuit la consolidarea lor. Ei au dezvăluit că şi-au promis unul altuia că nu vor sta niciodată despărţiţi mai mult de două săptămâni. „Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni”, a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să fie un bărbat înţelegător.

sursa: click.ro


IUL 31, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...