FRESH
FOTO Alex Iordache a realizat unul dintre cele mai grandioase proiecte ...
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil
Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă ...
Khabib a obținut ultima sa VICTORIE! Acesta a anunțat că se retrage ...

Îl cunoaşteţi pe rapperul Big Tip? Dincolo de scenă, el este fiul lui Celine Dion

Există două tipuri de copii de celebrităţi: cei care exploatează faima părinţilor pentru propriile cariere şi cei care vor să reuşească totul pe cont propriu.

De aceea este foarte probabil să nu fi auzit (deocamdată!) de rapperul Big Tip. Tânărul de 19 ani şi-a luat acest nume de scenă pentru a se distanţa de cel al mamei sale, Celine Dion – care oricum excelează în cu totul altă zonă muzicală. Şi cu toate că succesul lui muzical de până acum nu s-a extins în întreaga lume, dincolo de graniţele Canadei, mai are timp destul. Pentru vârsta de 19 ani, Rene-Charles a reuşit destule. La început chiar fără ştirea mamei. Big Tip nici nu i-a spus lui Celine atunci când a înregistrat primele lui două piese în studioul muzical amenajat în garajul casei lor din Las Vegas.

A anunţat-o abia când acestea au ajuns pe locul 1 şi 2 în topurile din Canada. “Sunt atât de mândră de felul cum îţi construieşti drumul în viaţă. Continuă să fii puternic, pasionat şi înţelept pe măsură ce îţi urmăreşti visele. Fericirea ta e şi fericirea mea. Te iubesc atât de mult, dragul meu fiu”, a fost mesajul lui Celine într-o postare pe Instagram.

Rene-Charles este primul fiu al artistei din căsnicia de 22 de ani cu Renee Angelil, care i-a fost şi manager şi care a decedat în 2016. Din mariajul său, Dion îi mai are pe gemenii Eddy şi Nelson.

click.ro


MAI 25, 2020


COMENTARII