FRESH
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...
(video) Au întâlnit primăvara cu dispoziție și voie bună chiar la ...
Primăvara începe cu „La mulți ani!” pentru Eugen Doga: Ce vârstă frumoasă ...

În anii 90 era una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată Cindy Crawford, la 55 de ani

Cindy Crawford a fost una dintre cele mai admirate femei ale anilor 90, iar astăzi, la 55 de ani, supermodelul care a cucerit o lumea întreagă cu frumusețea sa nu și-a pierdut din strălucirea de altădată, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

Fiica sa, Kaia Gerber (19 ani), i-a adus un tribut emoționant pe Instagram, cu ocazia aniversării zilei de naștere:

„La mulți ani, frumoasa mea mamă! … Femeii care devine mai frumoasă în fiecare an și mamei care sper să devin într-o bună zi …Te iubesc”, a scris Kaia alături de o imagine cu Cindy Crawford la începutul carierei.

„Super mamă, gemene în stil, regină a cititului … Și este mult mai frumoasă pe interior!!!!”, a afirmat Kaia și pe Instagram Story.

La rândul ei, Kaia Gerber este astăzi unul dintre cele mai căutate modele din lume de către designerii de top.

Kaia este fiica supermodelului cu Rande Gerber (58 de ani). Cu toții locuiesc în sudul Floridei, unde au achiziționat recent o vilă în Miami Beach, de aproape $10 milioane. Cei doi mai au un băiat, Presley, 21 de ani.

La 10 ani, Kaia Gerber avea prima sedință foto pentru Junior Versace, iar debutul pe catwalk l-a făcut la 16 ani.

Top 5 sfaturi de beauty de la Cindy Crawford

Cindy a avut mereu grijă de înfățișarea ei, iar rezultatele se văd și la 55 de ani. 

1. Face plimbări lungi și intense, exerciții cardio și yoga

„Deși îmi place să alerg și să lucrez la elasticitatea mușchilor, exercițiile de școală veche funcționează mai bine în cazul meu, așa cum bine știți din filmulețele de sport pe care le-am făcut cu antrenorul meu.

Antrenorul personal care vine la mine acasă de trei ori pe săptămână, mă motivează să fac flotari, genoflexiuni, să ridic greutăți și să lucrez la stepper. Când nu e el cu mine, fac plimbări lungi pe dealurile din L.A și merg cu bicicletă”, declarat Cindy în 2019.

2. Își începe ziua cu un smoothie sănătos

„Înainte de a face orice altceva, îmi prepar un smoothie cu ingrediente pline de vitamine. Combin spanac cu lapte de migdale, jumătate de banană, pudra cu proteină, cacao și mentă proaspătă”, a mărturisit Cindy.

3. Meditează și merge la saună

„Am luat lecții de meditație în familie pentru că mi se pare foarte interesant câte beneficii putem avea dacă ne putem antrena creierul să reacționeze în anumite moduri”.

În rest, pentru a se relaxa, face saună cu infra-roșu timp de 30 de minute de fiecare dată când are ocazia.

4. Folosește în permanentă creme cu protecție solară

„Pielea mea se bronzează rapid și de aceea folosesc creme cu SPF. Nu vreau să o las să se usuce sau rideze prin expunerea la soare. Când merg la plajă, pălăriile nu-mi lipsesc din bagaj”, a spus Cindy.

5. Își hidratează vârfurile peste noapte

Seară, înainte de culcare, aplică masca hidratanta pe vârfuri și o lasă să acționeze. Chiar și atunci când face sport, are grijă să își prindă părul într-o coadă și să folosească un ser hrănitor, mai ales dacă știe că urmează să se spele pe cap imediat după antrenamente.

A fost supermodel, însă IQ-ul ei de 154 i-a permis sa studieze inginerie chimică la Northwestern. Când cariera ei a explodat, Cindy a renunțat la studii și s-a dedicat în totalitate modei.

În 1988 a pozat nud pentru Playboy. în 1998, a revenit în paginile publicației pentru un al doilea pictorial nud. A fost pe locul 5 pe lista Playboy a celor mai sexy 100 de staruri ale secolului 20.

În 1997, revista Shape a numit-o a doua cea mai frumoasă femeie din lume, după Demi Moore. În 2002, Crawford a apărut pe lista People a celor mai frumoși 50 de oameni din lume. La 40 de ani, se afla pe locul 26 în „Hot 100” de la publicația Maxim. A ajuns, de asemenea, și pe  lista „100 Hottest Women of All-Time” a celor de la Men’s Health.


FEB 22, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII