FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

„În ochii tăi”! Natalia Gordienko în premieră cu un nou videoclip emoționant, alături de fiul său Christian!

Interpreta Natalia Gordinko știe cum să uimească. În timp ce se pregătește pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2021 alături de echipa condusă de Philip Kirkorov, Natalia lansează un nou videoclip emoționant la piesă „În Ochii tăi”, scrie SHOK.md.

Videoclipul pare a fi un mini-film, dedicat tuturor mamelor și fiilor, realizat prin prisma emoțiilor pe care le trăiește.

„Vă prezint premiera mult așteptată a piesei ”În ochii tăi” pe care am dedicat-o tuturor mamelor și fiilor și care este realizată prin prisma emoțiilor pe care le trăiesc.  ❤️

Am visat la asta încă din momentul venirii pe lume a fiului meu scump Christian! Sper ca acest mini-film să-și facă loc în inima fiecărui părinte.

Iubiți-vă copiii și oferiți-le dragostea voastră. Îmi doresc din tot sufletul ca micuții noștri să fie mereu fericiți”, a scris interpreta pe pagina sa de Facebook.

Pentru a ajunge la un rezultat dorit Natalia Gordienko a muncit mult, în pofida faptul că pe lângă asta avea și alte activități.

La doar 2 ore de la lansare, videoclipul a adunat peste 400 de vizualizări, iar urmăritorii artistei se declară încântați și puternic emoționați de nouă ei realizare.

Videoclipul a fost realizat de regizorul Român Burlaca, iar muzica și textul aparțin lui Ivan Linkovski și Radmila Popovici-Paraschiv.

SHOK.md


NOI 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII