FRESH
5 categorii de bărbaţi pe care ar fi mai bine să îi ocoleşti dacă ...
Horoscop 20 octombrie 2020. Cine își păstrează calmul poate avea parte ...
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...

Început de zi de naștere CU PERIPEȚII! Irina Madan a încercat să organizeze o sedință foto într-un loc spectaculos, dar ceva nu a mers bine!

Designera basarabeancă Irina Madan, cu ocazia zilei sale de naștere, a organziat o ședință foto încendiară într-un loc fabulos, dar ceva nu a mers bine, a avut parte și de peripeții, scrie SHOK.md.

Irina Madan a sărbătorit recent cea de-a 30-a aniversare. Cu această ocazie a vrut să organizeze o ședință foto pe renumita piatră simbol „Potato Chip” din San Diego, însă până a ajunge acolo Irina a trecut și prin câteva obstacole.

Aceasta a publicat și pe rețele depre cele întâmplate, dar și căteva imagini de la acea ședință.

„30 de ani ❤ Pentru ca s-ajung pe această piatră a trebuit să urc un deal timp de o oră, ținând în mână cu grijă baloanele cu heliu și ferindu-le de crengi, libelule, albine ș.a. 😁 Am îmbrăcat rochia pictată îndată ce am ajuns și îmi rămăsese doar să urc pe două pietre mari abrupte care mă aduceau pe piatra-simbol „Potato Chip”. Ajunsă acolo pe vârf, bucuroasă că mi-am învins frica, m-am predispus îndată pentru fotografiile mult așteptate. Dar în doar câteva secunde s-a desprins un balon și l-a luat vântul… Am reușit să fac o fotografie. 😂😂

***

Prima amintire din viața mea e de la 3 ani – singura amintire pe care o am cu bunica. Apoi îmi amintesc de rățuștele care pășteau pe „toloaca” de lângă gard, în timp ce îl așteptam pe tata să vină acasă din străinătate. Îmi amintesc de hainele confecționate pentru păpuși și de primul set de carioce colorate care m-au făcut să încep să desenez și să-mi placă. Și-mi mai amintesc cum aduceam acasă animalele înfometate pe care le găseam pe drumurile din sat; puțin îmi păsa că aveam deja acasă o „grădină zoologică”.

De la 20 de ani încoace – păstrez în memorie orele de pictură, primul portret, primul nud, prima colecție, prima prezentare de modă, primul premiu, primul blog, prima comandă. Apoi următoarele… „vechi și nouă toate”. Îmi amintesc de ziua în care am urcat cu bagajele în trenul pornit care nu a așteptat nicio secundă, dar și-a uitat ușile deschise. Îmi amintesc de claustrofobia de la cușetă și postarea cu „tag” despre oamenii frumoși care sunt nevoiți să-și trăiască viața mereu apărându-se. Și nu doar despre asta este vorba. Bunătatea este dureroasă. Și sinceritatea e la fel.

… Îmi amintesc de sacrificiile asumate și de timpurile când dădeam mai mult decât ultimii bani doar ca să ajung acasă, să-mi îmbrățișez oamenii dragi și să pot picta. Și acum aș face exact același lucru… Pentru că adevărata bogăție constă în proviziile sufletești.

În toți acești ani am concurat doar cu mine însămi și nu am încetat niciodată să mă descopăr. Totodată, printre înălțimi și adâncimi emoționale, am reușit să fac diferența dintre „eros” și „agape”. Nu te învață niciun om și nicio carte în măsura în care te învață propriile alegeri și asumarea deplină a lor. Am învățat că adevărata putere a unui om se află în deciziile sale de a lua viața de la zero de nenumărate ori… și de a lupta încontinuu pentru un vis mare-mare, pe care, DEOCAMDATĂ, doar cu imaginația îl poți trăi”, a mărturisit ea.

Irina Madan este o designerăc basarabeancă, care este stabilită în America de câțiva ani și îi cucerește pe localnici cu talentul său, participând la evenimente din lumea modei cu piese vestimentare pictate manual.

Adriana GRIȚCO


SEP 14, 2020


COMENTARII