FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

INCREDIBIL! Dan Negru, despre oferta de a intra în politică în Republica Moldova. ”Au vrut să-mi dea cetățenia”

Dan Negru se bucură de popularitate deosebită în Republica Moldova,
prezintă de aproape 12 ani, emisiunile “Roata Norocoului” şi “Da sau Nu”,  iar succesul este uimitor. Prezentatorul a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unui
interviu, despre momentul în care a primit o propunere care i-ar fi schimbat viaţa cu totul. A refuzat, iar motivul îl spune chiar el, scrie SHOK.md.

Dan Negru a primit o propunere de a intra în politică „Muncesc în Republica Moldova de 12 ani, îmi place echipa de la Prime TV, sunt adevărați profesioniști. Am prins trei campanii acolo și în toate m-au implicat în Fake News, probabil pentru că show-ul meu e cel mai urmărit și vor să mă atragă. Mi-au propus cetățenie ca să mă bag în politică, dar nu am vrut”. Dan a mai adăugat că se simte răsfățat ca un prinț, pe perioada șederii în Republica Moldova: ”Călătoresc cu avionul la clasa business, sunt cazat la un hotel foarte bun și am mașină cu șofer la scară”.

De asemenea, celebrul om de televiziune a mai povestit pentru impact, că de-a lungul timpului, a lucrat cu Nicu Timofti, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova: ”Băiatul lui a făcut parte din echipa mea, un băiat muncitor, fără fițe de vedetă, foarte muncitor, o reală plăcere să lucrezi cu el. Iar pe tatăl lui l-am avut invitat într-o ediție a emisiunii”.

Însă, vedeta TV a mai colaborat cu un nume sonor: ”Dorin Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, și unul dintre politicienii de top de acolo, a fost în echipa mea când lucram cu Valeriu Lazarov. Era student la București. Dacă acceptam să fac parte din vreun partid, aș fi fost al doilea om politic al lui Valeriu Lazarov, la Chișinău”.


NOI 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII