FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

INCREDIBIL! Vezi ce nume i-a pus un cuplu copilului pentru a avea 18 ani internet gratuit

Un cuplu i-a pus numele copilului dupa o companie care furnizează internet, pentru a avea acces gratuit timp de 18 ani la internet, informeză SHOK.md.

Un cuplu a dezvaluit motivul din spatele deciziei lor neobișnuite in ceea ce privește numele bebelușului.

Furnizorul de internet elvețian Twifi a promovat o ofertă pe site-ul său web, prin care își arată disponibilitatea de a le da acces gratis clienților la internet, dacă iși vor numi copilul dupa numele companiei.

“Incărcați pur si simplu o fotografie a certificatului de nastere al copilului dumneavoastră. Dupa verificare, Twifi vă va oferi 18 ani de internet gratuit”, se arată in anunțul companiei.

Un cuplu anonim a decis sa își numească fetița Twifia. Părinții l-au folosit ca pe al doilea prenume și spun că banii economisiți de pe internet vor intra intr-un cont al copilului lor.

Potrivit Kidspot, citați de Daily Star, cuplul speră că economiile să o ajute pe Twifia atunci când va fi  majora.

“Cu cât mă gândeam mai mult la asta, cu atat numele devenea mai unic pentru mine si atunci totul a capătat farmec”, a spus tatăl fetei.

“Pentru mine, numele Twifia reprezintă și legătura in acest context. Pentru o legătura eterna. Exista nume mult  mai rele, iar cu cât spuneam mai des Twifia, cu atât mi se parea că sună mai tare numele”, a spus si mama fetei

Sursa: sport.ro


OCT 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII