FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

Încuiat într-un șopron și eliberat doar pentru a lucra: Un bărbat, supus sclaviei timp de 8 ani de zile, la Șoldănești

Un bărbat cu vârsta de 54 ani din raionul Șoldănești a fost plasat în arest preventiv pentru trafic de ființe umane. Începând cu anul 2012, învinuitul a supus zilnic bărbat cu vârsta de 32 ani la servicii forțate în activitate de construcții și lucrări agricole. Victima era încuiată într-un șopron cu un șurub metalic, în condiții de sclavie și fără facilități igienice minime, scrie SHOK.md, cu referire la unimedia.

Exploatarea victimei de către învinuit a avut loc prin profitarea de poziția de vulnerabilitate a acesteia, manifestată prin situație financiară precară, precum și prin aplicarea violenței periculoase pentru viață, sănătatea fizică și psihică a victimei.

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală la domiciliul învinuitului, oamenii legii au identificat și localizat victima, care era încuiată într-un șopron cu un șurub metalic, în condiții de sclavie și fără facilități igienice minime.

Victima a fost eliberată imediat și a beneficiat de consiliere psihologică, cu plasarea ulterioară într-o instituție specializată.

Citește mai mult pe unimedia.


NOI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...