FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

Interpreta de muzică populară Tatiana Martin, despre destin!: „Cine vă povestește că e ușor să găseşti lumina- călăuză, să nu-l credeți”

Interpreta de muzică populară Tatiana Martin este un nume relativ nou în muzica populară, dar foarte sonor, cu realizări deosebite și cu multă ambiție pentru proiecte mărețe. Recent pe pagina sa de Instagram aceasta s-a împărțit cu urmăritorii săi cu câteva idei, a vorbit despre destin, scrie SHOK.md.

„Îmi port mereu menirea în pumnii strânși. În inima visării ce-mi răscolesc codrii plini de păsări primăvăratice, ce cântã de tot neamul. În ochii albaștri ce uneori mi-s furtuni și-n fruntea mea ce-mi dictează cărarea prin desiș. Cine vă povestește că e ușor să găseşti lumina- călăuză, să nu- l credeți.Tot ce e frumos și joacă la inimă, se crește cu răbdare și multă, prea multă muncă. Până cazi, cazi de nu știi pe unde să o apuci.

Apoi revii, o alta, altfel, altundeva. De ceva timp, mă găsiți acolo unde munca nu are pauză şi inima nu mai vrea dezamăgiri. Acolo unde se crede în noroc, dar nu se lasă doar în baza lui, pentru că suntem prea mulți. Iar norocul nu mai ajunge la toți! Așa că, îmi port menirea în pumnii strânși, să nu mi-o fure nime”, a scris Tatiana Martin.

De menționat, Tatiana Martin și-a început cariera fiind descoperită de niște instrumentiști buni, în timp ce ea cânta într-un local din Chișinău.

Adriana GRIȚCO


NOI 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII