FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Interpreta Jasmin le reușește pe toate, dar întâmpină și dificultăți! Care este cel mai dificil lucru pentru ea atunci când e pe platoul de filmare!

Interpreta Jasmin își încântă regulat urmăritorii. Recent a lansat o nouă melodie care cu siguranță  a fost apreciată. În scurt timp, clipul «Можно» a câștigat deja 2.000.000 de vizualizări pe YouTube, iar într-o postare pe pagina sa de Instagram interpreta a mărturisit că întâmpină și dificultăți pe platoul de filmare, scrie SHOK.md.

„Știți care a fost cel mai dificil lucru pe platoul de filmare „Posibil”? – Să plângeți în cadru, în fața tuturor 😢 La urma urmei, atmosfera de pe platou nu este deloc imaginea de dispoziție din videoclip, în care lacrimile se încadrează atât de natural.

Sunt 20 de oameni pe platou, zgomot, conversații, clicuri de dispozitive tehnice, pașii cameramanilor, vocea regizorului și toate privirile sunt îndreptate spre tine și trebuie să o iei și să plângi sincer.

Pentru a obține această sinceritate de la mine, mi-am amintit … mama mea și plecarea ei timpurie … 😔 La urma urmei, de asemenea, „nu m-am putut împăca, să spun la revedere” la asta, pentru că după plecarea ei a fost și „frig, întuneric” și, de asemenea, o voi iubi pentru totdeauna 😌❣️

 Am vrut să vă împărtășesc această poveste sinceră, dar să nu vorbim despre lucruri triste! 😃 La urma urmei, clipul „«Можно»” a câștigat deja 2.000.000 de vizualizări pe YouTube și va fi în continuare! 😃”, a scris Jasmin.

SHOK.md


OCT 24, 2020


COMENTARII