FRESH
Antonia şi-a tatuat pe spate chipul lui Alex Velea. Cum a reacţionat ...
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...

Interpretul Igor Cuciuc, acuzat de un cuplu că a refuzat să le întoarcă arvuna, după ce au anulat nunta, din cauza pandemiei

Nici lupul sătul și nici oaia întreagă. Așa începe mesajul unei tinere care s-a plâns, pe internet, că interpetul Igor Cuciuc a refuzat să întoarcă părinților săi avansul pe care i l-au dat pentru ca el să cânte la nunta fiicei, chiar dacă evenimentul fusese anulat, din cauza pandemiei. Viitoarea mireasă a postat și conversația cu cântărețul, care își motivează decizia prin faptul că „avansul nu se restituie, conform legii”, scrie SHOK.md.

„Nu vreau să mă plâng, doar mi-aș dori să vă îndrum să nu aveți încredere în oricine, mai ales în persoanele în care credeți că ar trebui. Banii nu sunt unicul răspuns, dar fac diferența. Astăzi urma să fiu mireasa, COVID ne-a dat planurile peste cap, așa că am anulat evenimentul. Nu se știe ce va fi la anul și unde vom fi. Nunta ne-am decis să nu o mai facem. Evident că au urmat telefoane și mesaje de recuperare a arvunei , conform articolului 956 Codul Civil a R. M. Am rămas plăcut impresionată cât profesionalism , omenie și susținere am găsit practic la toți prestatorii ( foto video, muzica, restaurant, dansatori, stiliști). Oamenii aceștia, indiferent de dificultățile financiare și morale, au ales să construiască poduri, relații de omenie. Au decis să rămână corecți și umani, într-un cuvânt, curați sufletește. Pe când lăcomia și tupeul altora nu are margini”, scrie tânăra într-un grup pe Faceebook.

Domnișoara care urma să fie mireasă declară că interpretul Igor Cuciuc a refuzat să restituie arvuna pe care i-au plătit-o părinții ei, pentru ca el să le cânte la nuntă: „Igor Cuciuc este cel care urma să ne fie invitat surpriză, domnul a refuzat să înapoieze arvuona, bani nemunciți. Deci, conform deciziei luate de guvernul R. Moldova nunțile sunt interzise, însă business-ul merge și ce dacă sunt legi. ,,Eu cânt la nunți am cântat și sâmbăta și duminica”, susține Igor Cuciuc. În conversație vedeți că nu am ajuns la un numitor comun. Noi am decis sa anulăm nunta pentru că este financiar greu pentru toți și nu vrem sa punem sub pericol pe cei dragi. Avem rude simptomatice în familie. Este decizia noastră și mai este legea care ne interzice. Deci sub nicio forma nu putem amâna, la anul. Nici lupul sătul, căci trebuia să mai ia 500€ pentru 45 de minute prestate de el la nunta noastră. Minus un client pe timp de pandemie, ratat. Dar nici oaia întreagă, nu a dorit, totuși, să întoarcă banii părinților, din principiu.”

Interpretul susține, însă, că legea este de partea sa și că arvuna, odată dată, nu se restituie. Mai mult, el spune că ar fi putut accepta să cânte la un alt eveniment, în ziua respectivă.

„Deseori banii costă prea mult pentru cineva. Noi și deja rudele mele vor evita maxim posibil acest talent al Moldovei (care nu oferă contract ) .
Dacă, totuși, apelați la el, cereți contract, căci diferite situații sunt în viață”, conchide tânăra.


AUG 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII