FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Interpretul Ray Bark atras de instrumente muzicale încă DIN COPILĂRIE: Uneori, o notă a fost suficientă pentru a mă bucura de MELODIE

Interpretul Ray Bark a mărturisit pe pagina sa de Facebook că dragostea pentru instrumente muzicale a început încă din copilărie, scrie SHOK.md.

,,Eram atras de instrumente muzicale încă din copilărie), indiferent de instrument, principalul lucru este că va scoate un fel de sunet. Uneori, o notă a fost suficientă pentru a mă bucura de melodia instrumentului (nu sunt sigur că cei care l-au auzit în acel moment au fost de aceeași părere), de-a lungul anilor, după posibilitate, s-a dovedit să descoper instrumente noi. Dar primul lucru care mi-a scufundat în suflet a fost o trompetă. Sunt extrem de recunoscător primului meu director muzical Bondarenko Leonid Ivanovici pentru dragostea pe care a insuflat-o în acest instrument. A urmat apoi o chitară clasică, fratele meu și curtea anilor 90 de la începutul anilor 2000 au luat parte la stăpânirea acestui instrument 🤷‍♂‍😎 în viitor pentru a ajunge la saxofon🎷, cred, timpul va spune când va fi) în general, rezumând postarea mea, vreau să spun că muzica este drogul și zumzetul meu și sper că sunt cei din abonații mei care împărtășesc această pasiune”, a scris el.

Adriana GRIȚCO


IUL 13, 2020


COMENTARII