[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...

Interpretul Ray Bark atras de instrumente muzicale încă DIN COPILĂRIE: Uneori, o notă a fost suficientă pentru a mă bucura de MELODIE

Interpretul Ray Bark a mărturisit pe pagina sa de Facebook că dragostea pentru instrumente muzicale a început încă din copilărie, scrie SHOK.md.

,,Eram atras de instrumente muzicale încă din copilărie), indiferent de instrument, principalul lucru este că va scoate un fel de sunet. Uneori, o notă a fost suficientă pentru a mă bucura de melodia instrumentului (nu sunt sigur că cei care l-au auzit în acel moment au fost de aceeași părere), de-a lungul anilor, după posibilitate, s-a dovedit să descoper instrumente noi. Dar primul lucru care mi-a scufundat în suflet a fost o trompetă. Sunt extrem de recunoscător primului meu director muzical Bondarenko Leonid Ivanovici pentru dragostea pe care a insuflat-o în acest instrument. A urmat apoi o chitară clasică, fratele meu și curtea anilor 90 de la începutul anilor 2000 au luat parte la stăpânirea acestui instrument 🤷‍♂‍😎 în viitor pentru a ajunge la saxofon🎷, cred, timpul va spune când va fi) în general, rezumând postarea mea, vreau să spun că muzica este drogul și zumzetul meu și sper că sunt cei din abonații mei care împărtășesc această pasiune”, a scris el.

Adriana GRIȚCO


IUL 13, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...