FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Ireland Baldwin face campanie electorală în sânii goi. A renunțat la haine să cheme lumea la vot

Ireland Baldwin îi cheamă pe americani la vot în sânii goi. Fiica de 25 de ani a lui Alec Baldwin și a lui Kim Basinger a postat pe contul ei de instagram o serie de fotografii sexy în care poartă doar niște abțibilduri pe sâni, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Fotomodelul care are o avere estimată la un milion de dolari subliniază că ” a vota este mișto” și că ea a făcut-o deja.

Ireland Baldwin a renunțat la sutien pentru a convinge lumea să voteze viitorul președinte al SUA. Fotomodelul de 25 de ani a însoțit pozele de mesajul ”a vota este mișto și la fel sunt și sânii disproporționați”.

Fotografiile au fost făcute în spatele vilei ei din Los Angeles unde locuiește cu iubitul și au fost postate în aceeași zi (joi, 22 octombrie) în care a avut loc confruntarea televizată de la BBC dintre Donald Trump și Joe Biden.

Ea nu a vrut să influențeze electoratul în favoarea unuia sau a altuia dintre candidați. Gestul ei a fost unul civic, de a convinge indecișii să își exprime opțiunea politică.

Poza a înregistrat peste 30.000 de aprecieri și toți fanii ei au apreciat faptul că nu a încercat să trișeze și a pozat fără machiaj și fără să apeleze la filtrele de înfrumusețare specifice Instagram.

Ireland are 627.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

De asemenea, tânăra are o avere estimată la peste un milion de dolari şi pozează pentru prestigioase case de modă şi companii de produse cosmetice. Ea este unicul copil al lui Kim Basinger (66 de ani) rezultat din căsnicia cu Alec Baldwin dintre 1993-2002. Ireland este cuplată cu actorul Corey Harper (21 de ani).

sursa: click.ro


OCT 24, 2020


COMENTARII