FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Irina Loghin, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19! Iată mesajul artistei, care revine deja pe scenă!

Ajunsă la 81 de ani, Irina Loghin a trecut recent prin clipe grele, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Irina Loghin are 81 de ani, dar nu ai cum să ghicești această vârstă dacă nu te uiți în buletin. Doamna muzicii populare românești a revenit în prim-plan, după ce la finalul lunii august a anunțat că a fost diagnosticată cu Covid-19. Irina Loghin va cânta duminică, 20 septembrie, la un popular domeniu turistic din munții Buzăului.

Machiată, cu părul prins, cu cercei mari, îmbrăcată în roz și cu zâmbetul pe buze. Așa apare Irina Loghin într-un filmuleț în care își anunță fanii că abia așteaptă să revină pe scenă. Potrivit Money.ro, Irina Loghin va cânta duminică (20 septembrie) în aer liber, la imensă terasă a Domeniului Gîrbea, situat în localitatea montană Bâsca Chiojdului, lângă populara cascadă Șipot, județul Buzău.

În seara respectivă, spectacolul va fi deschis de Florin Decuseară, iar de momentele muzical umoristice, se va ocupa fostul umorist de la Vacanța Mare, Florin ”Axinte” Petrescu, organizatorul evenimentului.

Sursa citată notează că aceasta este prima apariție a artistei după ce a părăsit Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, unde a fost internată.

sursa: click.ro


SEP 18, 2020


COMENTARII