FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Iubitul Cleopatrei Stratan, REVOLTAT! ”O să-i dăm în judecată”

Edward Sanda este extrem de revoltat, după ce pe internet s-a scris că atât el, cât și logodnica sa, Cleopatra Stratan, au murit într-un grav accident rutier. Cei doi vor să ajungă chiar și la tribunal, scrie SHOK.md.

Se pare că în ultima vreme a circulat o știre falsă în mediul online, conform căreia, cei doi ”porumbei” ar fi decedat în urma unui grav accident. Din fericire, nimic nu este adevărat, iar Edward și Cleopatra sunt mai bine ca niciodată. Însă, odată ajunsă virală, informația a creat multă panică, care a făcut ca vedetele să fie asaltate de mesaje și telefoane.

”De-a lungul timpului ea a avut parte de mai multe fake-news-uri, dar pentru mine este ceva nou. Nu eram pregătit, dar niște fani mi-au trimis pe Instagram. Imediat am luat măsuri și am postat pe rețelele de socializare, și eu și ea, că să calmăm oamenii care ne urmăresc, pentru că deja și rudele mele m-au sunat pentru că s-au speriat. Au văzut și părinții mei și ai ei. Cumva au luat în râs, căci știau că suntem bine, acasă”, a spus Edward Sanda, într-un interviu acordat pentru Antena Stars

Nu este disponibilă nicio descriere.

În urma acestor reacții, venite din partea fanilor, prietenilor și rudelor, Sanda și partenera sa sunt hotărâți să ajungă până în fața instanței, odată ce vor descoperi cine se face vinovat de acea informație falsă.

”Nu știu cine face chestiile astea, dar ar trebui să se oprească, pentru că sunt niște afirmații foarte grave. Ne-am gândit să dăm și în judecată acel site. Încă nu am sesizat cine a fost în spatele acelui site fake, dar vrem să aflăm”, a mai adăugat artistul.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Sursa:spynews


NOI 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII