FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, nevoită să-și retragă copiii de la școală. Care a fost motivul

Fiica lui Donald Trump, Ivanka, și soțul acesteia, Jared Kushner, și-au retras copiii de la școala de elită la care erau înscriși. Cei doi au fost nevoiți să ia această decizie, după ce alți părinți au semnalat că aceștia nu respectă protocoalele impuse de unitatea de învățământ în perioada pandemiei de Covid-19, scrie SHOK.md, cu referire laspynews.

Școala la care învățau cei trei copii ai fiicei lui Donald Trump a impus protocoale de prevenție pentru personal, elevi, părinți și membri de familie. Regulile sunt bazate pe recomandările Centrului pentru Prevenție și Control al Bolilor din Statele Unite, relatează CNN.

Nu respectau regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Conform protocolului, familiile trebuiau să evite adunările mari de oameni și să respecte măsurile de distanțare socială, iar Ivanka Trump și soțul ei nu au făcut acest lucru. Cei doi participau mereu la mitingurile electorale ale președintelui Statelor Unite.

Totodată, cei doi soți nu s-au autoizolat după evenimentele la care ulterior au fost confirmate infectări și nici după ce Donald și Melania Trump au fost depistați cu noul coronavirus.

După plângerile celorlalți părinți, conducerea școlii a luat atitudine, Ivanka fiind nevoită să-și retragă copiii din unitatea de învățământ.


NOI 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII