FRESH
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...
De ce este BINE să înjuri. Oameni de ştiinţă au explicaţii întemeiate

Japonia se pregătește de o furtună masivă de zăpadă, însoțită de viscol și nămeți de jumătate de metru

O masă de aer rece urmează să se instaleze, începând de miercuri peste zone întinse din Japonia, autoritățile meteorologice avertizând asupra unor cantități însemnate de zăpadă, codiții de viscol, valuri înalte și perturbări ale traficului, informează Agerpres.

Zeci de curse aeriene dinspre și înspre regiuni de coastă de la Marea Japoniei au fost deja anulate, deşi se aşteaptă ca numărul călătorilor să scadă semnificativ pe perioada Anului Nou din cauza pandemiei de Covid-19.

Potrivit prognozei Agenţie Meteorologice din Japonia, ninsori abundente se vor produce în nordul și estul Japoniei, precum și în regiunile de coastă de la Marea Japoniei, începând de miercuri și continuând pe parcursul săptămânii.

Pentru regiunea Hokuriku, sunt prognozate cantităţi de 80 de centimetri de zăpadă şi până la 50 de centimetri pentru estul şi nord-estul Japoniei într-un interval de 24 de ore până joi dimineaţă, a mai precizat agenţia.

La mijlocul lunii decembrie, peste 2.000 de vehicule au rămas blocate din cauza ninsorii timp de două zile pe o autostradă din prefectura Niigata, la nord-vest de Tokyo.


DEC 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII