FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

Jennifer Lopez provocatoare și sexy pe scenă! Artista i-a înnebunit pe toți cu mișcările ei de felină! VIDEO//

Jennifer Lopez a arătat încă o dată că timpul nu a trecut peste ea, iar la cei 51 de ani ai săi, frumoasa cântăreață a făcut un show incendiar pe scenă! Vedeta și-a scos la înaintare și formele, dar și mișcările de felină în niște scene desprinse parcă din filmele pentru adulți, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea o cunoaște pe frumoasa cântăreață, atât pentru talentul ei muzical, cât și pentru dansul ei, cu ajutorul căruia face furori pe întreg mapamondul.

Nu doar o dată, Jennifer Lopez a demonstrat că pentru ea trecerea timpului nu există. Așadar, chiar dacă este trecută de prima tinerețe, la 51 de ani, starul internațional continuă să le dea clasă multor femei din întreaga lume.

Recent peste hotate au avut loc premiile American Music Awards. Acolo a fost prezentă și Jennifer Lopez. Artista s-a afișat pe covorul roșu într-o ținută strălucitoare, argintie, ce i-a pus în evidență bustul generos printr-un decolteu amețitor.

Iar cine credea că asta e tot, ei bine, s-a înșelat. Jennifer Lopez a scos AS-ul din mânecă pe scenă, acolo unde s-a dezlănțuit, ca de fiecare dată. Îmbrăcată într-o ținută neagră, extrem de sexy, vedeta și-a lăsat posteriorul la vedere și a încins imaginația tuturor bărbaților atunci când a început să-și evidențieze mișcările de felină, ducându-i pe mulți cu gândul la scenele desprinse din filmele pentru adulți.

Dar și domnișoarele au avut parte de o surpriză plăcută, pentru că lui Jennifer Lopez i s-a alăturat pe scenă și mult râvnitul Maluma.

„Am făcut-o 👏! Mulțumesc lui @maluma și tuturor celor implicați, care au ajutat ca spectacolul @amas din această seară să fie atât de grozav!!!!”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram.

sursa: spynews.ro.


NOI 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII