FRESH
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...
De ce este BINE să înjuri. Oameni de ştiinţă au explicaţii întemeiate

Jennifer Lopez pusă pe gânduri! Vedeta ar putea să anuleze nunta cu Alex Rodriguez. Care este motivul

Actrița americană Jennifer Lopez se gândește să anuleze nunta cu Alex Rodriguez. Cei doi nu au luat încă o decizie finală. Din cauza pandemiei, cuplul a reprogramat ceremonia deja de câteva ori. Amânarea constantă a mult așteptatului eveniment i-a făcut să se întrebe dacă într-adevăr trebuie să se căsătorească, scrie SHOK.md.

„Am vorbit deja despre asta. Ne-am pus întrebările: „Ne căsătorim? Sau nu merită? Ce înseamnă pentru noi? ” Totul se rezumă la personal. Cu toate acestea, nu avem unde să ne grăbim ”, a spus cântăreața în cadrul unui interviu cu Andy Cohen.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au logodit în 2019, i-ar nunta ar fi trebuit să aibă loc vara aceasta, în Italia, dar din nefericire totul s-a anulat. În interviu, artista s-a amintit și despre aceasta: „ A fost foarte trist pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie. Ne-am gândit că în martie, s-au aprilie posibil nu ne va ieși. Italia pe atunci era cel mai rău loc din lume. Dar, noi ne pregăteam să ne căsătorim anume acolo. Și atunci am spus: „Bine, va trebui să anulez totul”. Și am anulat. „


DEC 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII