FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare într-o comedie

E oficial! Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, revine pe platourile de filmare într-o comedie. Cântăreața și actrița a semnat un contract pentru comedia ”Shotgun Wedding” în care va juca alături de Armie Hammer (34 de ani), scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Filmul va fi regizat de Jason Moore și va începe să fie turnat în prima jumătate a anului 2021. Lopez a declarat recent că în industria filmului există discriminare sexuală, dar ”a fost dintotdeauna pasionată de cariera de actriță”.

Jennifer Lopez, 51 de ani și Alex Rodriguez, 45 de ani, aveau programată nunta pentru 2020, după ce sportivul i-a dat inelul de logodnă anul trecut. Însă pandemia le-a dat peste cap toate planurile. Au stat în izolare și au reușit cu greu să îi domolească pe cei patru copii ai lor explicându-le că ”mami și tati se vor căsători… probabil în 2021”.

Iată că și 2021 devine un an incert pentru fericitul eveniment, pentru că familia care are o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari va avea un program încărcat. Și dacă turneele și concertele sunt interzise din cauza epidemiei de COVID-19, Jennifer Lopez simte că poate reveni la prima ei dragoste: Actoria.

Într-o perioadă în care casele de producție cinematografică sunt în criză și Hollywood riscă să pună lacătul, Jennifer Lopez revine pe platourile de filmare.

Ea a recunoscut că a semnat un contract pentru comedia ”Shotgun Wedding” în care va juca alături de Armie Hammer (34 de ani). Jennifer Lopez a trecut repede peste frustrarea că rolul din ”Hustlers” pentru care a muncit enorm nu a fost apreciat de criticii de film. S-a consolat că la ”Hollywood” există multă discriminare sexuală și s-a pus iar pe treabă.

sursa: click.ro


OCT 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII