FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Jennifer Lopez, super-sexy la 51 de ani! Cum au surprins-o paparazzi pe plaja dintr-un paradis exotic

Jennifer Lopez arată senzațional! La 51 de ani poți să juri că are 30-35 de ani, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) sunt familia perfectă de la Hollywood, chiar dacă pandemia le-a dat peste cap planurile de nuntă! Jennifer Lopez şi logodnicul ei au fost surprinși de paparazzi pe plaja din Turks and Caicos, relaxându-se în vacanță.

Jennifer Lopes, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, şi Alex Rodriguez, care are în conturi 350 de milioane de dolari, nu se uită la bani când vine vorba de timpul liber al familiei lor. Ei au fost surprinși de paparazzi pe plaja însorită în paradisul exotic din Turks and Caicos. Iar diva latino, în vârstă de 51 de ani, arată senzațional. Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez trebuiau să se căsătorească în această vară. Pandemia le-a dat peste cap planurile pentru că evenimentul de peste două milioane de dolari trebuia să aibă loc în Hamptons şi să aibă peste 250 de invitaţi. 

Au fugit ca doi porumbei în Turks and Caicos

Din câte se pare, cei doi îndrăgostiți au preferat să evadeze singuri în Paradisul exotic, lăsându-i acasă pe gemenii Max şi Emme, de 12 ani, copiii lui J.Lo din căsnicia cu Marc Anthony, și pe fiicele lui Rodriguez, Natasha, 15 ani, şi Ella, de 12 ani, odraslele rezultate din căsnicia fostului sportiv cu Cynthia Scurtis. Alex și Jennifer s-au bălăcit câteva minute în apă și au ieșit repede pentru că era destul de rece. Au profitat de soarele ”prietenos” și au lenevit pe șoezlong câteva ore bune, fără să fie deranjați de musafiri nepoftiți. Jennifer Lopez a purtat un costum de baie din două piese creat de White Fox Swim, care costă 50 de dolari. Alex Rodriguez i-a cerut mâna lui Jennifer în martie 2019 și sperau ca în acest an să se căsătorească.

Au amânat nunta din cauza pandemiei de COVID-19

Pandemia le-a dat peste cap planurile în privința petrecerii. Dar sunt hotărâți să își unească destinele pentru că ”se iubesc enorm și se potrivesc de minune”. Diva latino născută în Bronx, la 24 iulie 1969, într-o familie de imigranți portoricani a mai fost măritată cu Ojani Noa, între 1997-1998, Cris Judd (2001-2003) şi Marc Anthony (2004-2014). Deși nu are decât 1,64 m înălțime, Jennifer Lopez este considerată drept una dintre cele mai sexy artiste din lume. Ea se menține antrenându-se zilnic la sala de fitness, ținând regim, bând multă apă și fiind foarte atentă cu programul de somn.

sursa: click.ro


SEP 23, 2020


COMENTARII