FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Jennifer Lopez, super sexy pe coperta Billboard! Actrița a pozat cu Maluma

2021 va fi un an încărcat pentru Jennifer Lopez! În februarie, va avea loc premiera celui mai recent film în care joacă alături de Maluma și Owen Wilson. Artistul columbian este și cel care apare alături de Jennifer Lopez pe coperta revistei Billboard, scrie SHOK.md, cu referire la perfecte.ro.

Jennifer Lopez (51 de ani) arată senzațional pe coperta Billboard, unde pozează îmbrăcată într-o ținută sumară și super sexy.

Diva poartă o rochie care îi lasă la vedere picioarele superbe și tonifiate, dar și posteriorul deja celebru. Jennifer Lopez îl are alături pe tinerelul Maluma, artist cu care a înregistrat deja două piese de succes: “Pa Ti” și “Lonely”.

Acum colaborarea celor doi s-a mutat pe marile ecrane. Maluma și Jennifer Lopez joacă în comedia de dragoste “Marry Me”, care va fi lansată în februarie 2021. În paginile revistei, artista a oferit și un interviu în care a spus că proiectul la care a lucrat cu Maluma și Owen Wilson este unul de suflet.

“A fost un rol terapeutic pentru mine. Joc un personaj care încearcă să găsească pe cineva care să înțeleagă, care să accepte așa cum este ea, cu tot ceea ce înseamnă viața ei. Ca pe o fată reală, așa cum sunt eu. Oamenii te văd ca pe un star, dar uită că ești doar o fată care vrea să trăiască, să râdă și să fie normală”, a declarat actrița, potrivit Daily Mail.

În filmul “Marry Me”, Jennifer Lopez și Maluma sunt logodnici și împart scena de spectacol împreună. Cei doi au lucrat și la coloana sonoră a producției regizată de Kat Coiro.

Actrița din “Hustler” a mai declarat că este foarte încântată de colaborarea cu Maluma pe marele ecran. “Nu e ceva obișnuit pentru mine. Fac filme de 25 de ani și am jucat până acum în vreo 40. Au fost trei sau patru producții în care am avut parteneri latino”, a conchis Jennifer.

sursa: perfecte.ro


OCT 17, 2020


COMENTARII