FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Joe Biden s-a accidentat! Care este starea de sănătate a președintelui Statelor Unite

Accident la casa noului președinte al Statelor Unite! Duminică după-amiază, biroul lui Joe Biden a anunțat că acesta s-a accidentat, după ce s-a jucat cu câinele său și că va fi examinat de un ortoped pentru „precauție extremă”, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Joe Biden în vârstă de 78 de ani, a reușit să alunece și să se accidenteze în timp ce se juca cu câinele său. Președintele s-a ales cu câteva fisuri în zona gleznei, a dezvăluit medicul lui Biden. „Va necesita probabil o gheată specială timp de câteva săptămâni”, a precizat medicul său. într-un comunicat.

După accidentarea lui Biden de sâmbătă, oficialii au anunțat în presă că acesta va fi examinat de un specialist în ortopedie. Astfel că, președintele s-a prezentat la un cabinet oropedic din Newark, Delaware, iar doctorul său Kevin O’Connor a declarat că „Razele X inițiale nu au arătat nicio fractură evidentă, dar examenul său clinic a justificat imagini mai detaliate”.

„Scanarea computerizată ulterioară a confirmat mici fracturi (fracturi de stres) la osul cuneiform lateral și cuneiform intermediar (două dintre cele trei oase tarsiene), ale președintelui ales Biden, care se află la mijlocul piciorului. Se anticipează că va necesita probabil o orteză specială de mers pe jos timp de câteva săptămâni.” a adăugat doctorul ortoped.

Donal Trump i-a transmis, duminică , pe Twitter un mesaj neașteptat, dat fiind faptul că sunt rival. „Fă-te bine cât mai repede!” a fost mesajul fostului președinte american.


NOI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII