FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Jucătorul Cristiano Ronaldo a fost jefuit! Cu ce au plecat hoții din casa de 7 milioane de euro a fotbalistului

Cristiano Ronaldo a fost „vizitat” de un hoț, chiar în casa de 7 milioane de euro, situată în exotica insulă Madeira. Atacantul a furat mai multe obiecte de valoare, printre care și un tricou cu autograful celui mai bogat fotbalist din lume, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

După cum transmite presa portugheză. Jucătorului i-au fost furate mai multe bunuri din casa de aproximativ 7,2 milioane de euro, din insula Madeira, construită în cartierul în care a copilărit.

Spre surprinderea proprietarilor, dar și a poliției, din casa jucătorului au fost furate bunuri de valoare mică și un tricou semnat de Cristiano Ronaldo, vedeta echipei Juventus.

Autoritățile au transmis că hoțul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Acesta ar fi intrat în casa jucătorului de fotbal prin ușa de la garaj, care ar fi fost lăsată deschisă, din greșeală, de un îngrijitor.

Mai mult, tâlharul ar fi un cunoscut al oamenilor legii, având în palmares mai multe furturi mici.

În casa celebrului fotbalist locuiește și mama acestuia, dar și fratele său mai mare. Nu se cunoaște încă dacă cei doi se aflau în vila cu șapte etaje la momentul furtului.

sursa: spynews.ro


OCT 14, 2020


COMENTARII