FRESH
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil
Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă ...
Khabib a obținut ultima sa VICTORIE! Acesta a anunțat că se retrage ...
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

Jude Law a devenit tată a 6-a oară. Noua lui soție are 32 de ani

Actorul Jude Law a devenit tată a 6-a oară. Soția sa, Phillipa, a adus pe lume primul lor copil și starul e în al nouălea cer de fericire, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Actorul britanic Jude Law, în vârstă de 47 de ani, a devenit tata a 6-a oară. Soția lui Phillipa Coan, în vârstă de 32 de ani, a născut. Însă cei doi nu au vrut să dezvăluie nici sexul, nici numele bebelușului.

Actorul mai are cinci copii din căsnicia cu Sadie Frost și din alte două relații anterioare mariajului cu Phillipa. Actorul britanic care are o avere estimată la 45 de milioane de dolari a așteptat cu sufletul la gură ziua în care Phillipa a născut. Cei doi porumbei au fost extrem de grijulii pe perioada carantinei impuse în Marea Britanie și au ieșit foarte rar din casă.

Jude Law este cunoscut pentru rolurile din filme de succes precum ”Alfie” și serielele ”Tânărul Papă” și ”Sherlock Holmes”. Nu a fost niciodată ușă de biserică și a avut nenumărate relații cu diferite colege de filmări sau fotomodele.

Când s-au luat, ea era deja însărcinată

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, s-a însurat cu iubita lui Phillipa Coan, de 32 de ani, la începutul acestui an. Având în vedere burtica rotunjoară a soției lui Law, la momentul căsniciei, cei doi probabil că știau că urmează să devină părinți. Philippa Coan este de profesie psiholog business și a reușit să îl facă pe actorul din ”Talentatul domn Ripley” să se îndrăgostească nebunește de ea. Ei s-au cunoscut la Festivalul de literatură Hay, din 2015 și s-au cununat la primăria din Old Marylebone, din Londra. Au dat o petrecere de pomină în Mayfair la doar trei luni după ce și-au anunțat logodna și apoi s-au trezit în plină criză de COVID-19. Actorul Jude Law a devenit recent tată a 6-a oară.

sursa: click.ro


SEP 17, 2020


COMENTARII