FRESH
(vox) Mărțișoare, pentru mic și mare: „Am să povestesc părinților ...
Mărțișorul „salvator”: Cât de inedit au felicitat cetățenii instituțiile ...
La mulți ani SHOK.MD. Ce ne-au urat vedetele la cei 7 ani de activitate
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...

Jurnalistul american de televiziune, Larry King, răpus de Covid-19, la vârsta de 87 de ani

Jurnalistul american de televiziune, Larry King, care a realizat mii de interviuri cu lideri, politicieni și artiști pentru CNN și alte posturi TV a murit la vârsta de 87 de ani. King era spitalizat în Los Angeles, după ce a contractat Covid-19, scrie SHOK.md, cu referire la AgerPres.

A decedat la Cedars Sinai Medical Center, potrivit anunţului publicat pe Twitter de Ora Media, compania de producţie fondată de King.

„’Timp de 63 de ani, pe platforme precum radioul, televiziunea şi media digitală, miile de interviuri, premii şi succesul global ale lui Larry rămân mărturie a talentului său unic şi statornic ca realizator”, se mai spune în mesaj.

S-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv un infarct aproape fatal în 2019, şi suferea de diabet.

Emisiunea ‘„Larry King Live”, difuzată de CNN în perioada 1985-2010, cadrul căreia King a intervievat lideri mondiali, artişti şi alte celebrităţi, a fost urmărită de milioane de telespectatori. Aplecat asupra pupitrului de prezentator, cu mânecile suflecate şi purtând ochelari de vedere, King a transformat emisiunea pe care o realiza într-una dintre cele mai urmărite de pe CNN, combinând interviurile, discuţiile politice, dezbaterile pe teme de actualitate şi telefoane de la telespectatori.

Chiar şi în perioada sa de glorie, criticii l-au acuzat că nu se documentează riguros înaintea interviurilor şi că pune invitaţilor întrebări lejere, care oferă prilejul unor răspunsuri necontestate, prin care invitaţii îşi promovează propria imagine. Jurnalistul a răspuns că nu se concentrează prea mult pe documentare întrucât doreşte să afle odată cu privitorii. În plus, King a spus că niciodată nu a dorit să fie perceput ca un jurnalist.


IAN 24, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII